21.57 still in uppsala

JAG VILL HEM. Längtar hem något så fruktansvärt, jag vill inte vara här längre! Varför varför varför ska det behöva vara så här för? Kan inte allt bara återgå till det normala, precis som det varit förut?

Jag är arg. Ledsen. Besviken. Förbannad. Irriterad. Otrygg. Nervös. Orolig. Jag är så mycket just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 

Jag vill bort från allt det här, flyga till ett varmt ställe och lägga mig på stranden utan ett enda bekymmer i hela världen.

Jag saknar att leva livet, skratta och känna glädje över saker. Ska det verkligen vara så himla mycket begärt?

Så därför ber jag nu till någon slags gud där uppe (tror inte på såna egentligen, men det kan ju vara värt ett försök iaf), att SNÄLLA, låt 2010 bli ett år som jag vill minnas med glädje. Amen.

22.52

Ska börja dra mig mot sängen alldeles strax. Ska upp tidigt och iväg imorn! Ska till uppsala och vara där hela veckan, kommer tillbaka runt den 27:e tror jag. Kommer blir kass uppdatering, möjligt att det inte blir någon alls, vi får se.


Nu sova. Pusspuss godnatt! ♥

21.47

Har spanat in lågskaftade converse lite på senaste tiden och till sommaren tror jag att jag ska slå till på ett par röda!
Tänk detta:


+


+




+



Sjukt snyggt, eller hur? Tänk solbränd hud på det och kanske en svart hatt som toppar det hela. Enkelt - men snyggt! Nu längtar jag ännu mer till sommaren..


21.02 Brittany Murphy död!

Alltså, jag såg detta nyss och trodde inte mina ögon, BRITTANY MURPHY ÄR DÖD! :O



Herregud vad tragiskt! Hon var ju med i bl.a 8 mile och blev bara 32 år. Så himla vacker hon var också, vad livet är orättvist många gånger.

18.52

Här är armbanden som jag köpte idag:





Kass bildkvalla, måste ha en ny kamera! Fy. Dessa kommer iaf från Kappahl och finns på rea just nu, kostar mellan 35-45 kr. In och fynda!


16.00





Idag har jag på mig mina nya svarta sammetstights och min svarta transparenta kofta från röda korset. Helsvart behöver inte vara tråkigt!

Idag har jag vart en snabb sväng på stan och köpt lite nödvändigt och så fick några fina armband följa med hem, kan visa sen! Har faktiskt lite ångest över att jag shoppat en del på senaste, min ekonomi tillåter egentligen inte det. Men jag känner mig värd det och det är mina julklappar till mig själv.

Imorgon bär det av till Uppsala!


00.16

Nej, nu är det faktiskt godnatt för idag. Är så himla trött så jag vill bara trilla av stolen. Har sovit riktigt illa på senaste tiden, eftersom det gnager av oro i min kropp ständigt.
Varje kväll innan jag somnar har jag en önskan, och det är att få vakna upp till glädje. Så även ikväll ♥


Puss&godnatt!


23.42 tips!

Ett litet tips från mig kommer här och det är att alla leggingsälskare (vilket är ungefär större delen av alla tjejer) borde gå och kika in på barnavdelningarnas utbud av leggings. Finns hur mycket fint som helst, det är billigare och jag kan nästan lova att de flesta "normalbyggda" tjejer kan ha 170, om inte mindre, eftersom barnkläderna görs med lite mer bredd.

Här kommer tre par fina leggings från Kappahls barnavdelning:







För att ta ett exempel så går paljettleggingsen på 199:-, vilka man brukar få punga ut mellan 300-400 för annars.

23.23

Nytt i garderoben:



Svarta sammetsleggings från bik bok, 149:-



Svart over-size kavaj, fynd från röda korset



Jeansskjorta, fynd från röda korset

Fin-fina grejer! Köpte även denna fina idag:



Svart klocka från Ur&Penn, 98:-

Ursäkta den OTROLIGT kassa bildkvalitén. Hade en konstig inställning på kameran och orkade inte ta nya bilder.

Blev även glatt överraskad när jag gick in och kollade statistiken idag som skjutit iväg en del, kul! Hoppas ni nya stannar!

Hoppas även alla haft en fin lördag. Själv har jag vart på en stanrunda med mamma och sen myst hemma och druckit glögg. Skönt när det är så kallt ute! ♥

23.41

Åh åh åh! Är superglad, detta gjorde definitivt min kväll:

 



Vann detta i Therez blogg! Har spanat in det länge länge, det är så FINT! :) jiho!


19.10

Asså gud vad tragiskt att det inte är idol ikväll. Vad i helvete ska man göra nu liksom? Jag har ju följt det slaviskt ända från starten i september, seriöst jag har missat ett avsnitt tror jag? Åh.

Tråkfredag.

00.29 natti!

Min favoritblogg just nu är utan tvekan denna tjejs:



www.ndotter.se Hennes klädstil är så sjukt jäkla snygg! Allt hon har på sig är helt enkelt bara klockrent, mer finns inte att säga.


Nehepp, nu ska jag hoppa i säng och läsa sofis mode, wiho! Puss&kram! ♥


00.16

Dessa najsiga pjucks fyndade jag igår:




23.14

Asså Bonde Söker Fru. HAHA. Det måste ju ta priset för flest stolpskott i programmet? Okej, jag gillar inte att vara elak, men nån gräns finns det ju faktiskt. Underhållande är det ju, om inte annat.

Dock så är ju Thilde och Stefan så himla söta så jag dör. Åh! Jag känner nästan deras kärlek genom tv-rutan. så himla mysiga. Så där ska det vara när man verkligen funnit HAN.


00.32




Love
Peace
Energy
Believe
Dream
Faith
Hope
Enjoy.

23.58

Jag knåpade precis ihop ett armband och så här blev resultatet:




Ett sött skyddsängelarmband design by me :) Gjort från två gamla smycken, den svarta kedjan var ett halsband tidigare och berlocken med ängeln satt på en silverkedja.

Jag blev inspirerad av denna:



Från:
www.designbylina.se där hon säljer skyddsängeln Annabell, tycker den är så himla söt och funderar på att beställa den. Hon säljer grymt fina armband till ett väldigt billigt pris och handlar man för över 120 kr får man just nu en av dessa skyddsänglar på köpet! Bra va? :)


17.49

Jag är med i en tävling hos lillalie och tävlar om ett jättefint armband hos:


http://designbylina.se/


Jättefina smycken till ett bra pris!

23.39

Jag vill verkligen ha tillbaka lite rutiner i mitt liv. Man behöver det som människa, jag känner det mer än nånsin nu. Vi är inte gjorda för att driva omkring hemma och inte göra nånting på dagarna.
Seriöst, när jag är på stan t.ex. så är jag AVIS på alla dom som står och jobbar mitt i julklappshetsen inne på en klädaffär. Jag vet att jag hade tyckt om det. Synd att man aldrig får chansen då. Jag kan lova att jag hade säkert gjort ett bättre jobb än många bittra medelålderskvinnor som står i kassan och jobbar där bara för att dom "hamnade där av en slump" för många år sen och är nu så rädda att bli arbetslösa så dom hellre är kvar än söker nytt jobb.

Jag vet att det inte är så himla lätt (JAG om någon VET verkligen det) att bara få ett jobb i dagens läge, men jag tycker det är viktigt att man trivs med sitt jobb. När man vaknar på morgonen så ska man kunna känna att man ser fram emot att gå till jobbet och träffa sina jobbarkompisar. Jobbet är ju ändå något man spenderar väldigt stor del av sitt liv på, och ens liv är ju värdefullt så då ska man väl jobba med någonting man tycker är roligt?

Utbildning ser jag som ganska självklart för att få ett jobb man vill ha, men det är inte alltid så lätt att välja utbildning heller om man är intresserad av många olika saker.
Jag är en av dom och jag vet fortfarande inte exakt vilken utbildning jag ska gå men det börjar klarna litegrann och det känns skönt!

Med dom orden säger jag natti natt ♥



21.43 svenska hjältar

Sitter och kollar på Svenska Hjältar och tårarna har bara runnit. Speciellt när de visade reportaget om han som räddade den 6-åriga lilla pojken. Tänk hur mycket det betyder för hans familj? Att deras son lika gärna kunde vart död idag. Usch vad hemskt.

Vilken tur att det finns såna underbara människor, eller hur?


14.31

Goddagens!

Sitter och dricker kaffe och läser lite bloggar i väntan på att åka och handla mat med mami.
Inte så spännande dag med andra ord, men livet som arbetslös är ju inte direkt så spännande och flashigt.
Har även ringt min förra arbetsgivare, som jag bombat honom med samtal dom senaste veckorna alltså. Men nu verkar det iaf lösa sig. Skönt!

Nåväl, nu ska jag göra mig klar här och åka och handla. Längtar till Förkväll ikväll, Elin Kling är ju där varje måndag och pratar om kläder. Love it och love henne!




01.35

Känner mig så himla pigg ikväll men nu börjar det väl bli läge att inta sängen kanske? Sov mycket i natt så jag är nog ganska utvilad.

Jag trivs väldigt bra i mitt nya röda hår och är glad över att jag tog tag i klädkaoset idag, puh!

Nåja, nu blir det sängen. Godnatt ♥


00.41 leotights

Åh! Jag såg precis en bild på ett par leotights och insåg hur mycket jag saknar mina som jag hade i somras. Älskade dom! Oturligt nog råkade jag bränna sönder dom och efter det letade jag runt över hela sthlm i varenda H&M butik efter ett par nya, men gav upp när de var slut överallt.

Vill ha ett par nya, leotights kan ju vara bland de snyggaste tightsen som finns!


22.33 idoloutfit

Jag var inget större fan av Tove under Idol, men jäklar vad snygga outfits hon kunde bära upp! Elin Kling gjorde verkligen ett grymt bra jobb med stylingen av idolerna.
Den här klockrena outfiten t.ex:




Enkelt men snyggt! Koftan/klänningen var otroligt fin! Och kängorna, om dom hade vart snörade ;)

21.29

Känner mig grymt stolt över mig själv för idag har jag ägnat hela 5 timmar åt detta:

En del av kasoet. Har nämligen städat bland ALLA mina kläder idag och gode gud så skönt det är så här efteråt. Jag tror seriöst aldrig min garderob har vart så prydlig och fin som nu.

När man rensar bland kläder, väskor och skor hittar man ju en himla massa som man glömt bort. Jag hittade bl.a denna längst in i garderoben:



En väska som jag köpte för några år sen och jag kan inte bestämma mig för om den är skitful eller cool. Jag minns att jag gillade den förut och använde den mycket, men vettetusan om jag skulle använda den nu? Kanske nångång. Vill absolut inte slänga den för nånstans känner jag ändå att den är lite cool. Haha.

Nåväl, känner mig otroligt nöjd över att jag tog tag i det iaf och så här snyggt blev resultatet:



Titta och njut! Nu ska jag gå och hämta lite rocky road, mums!


20.56

 Voilá! Så här ser jag ut nu:



Egentligen inte så stor skillnad som jag trodde det skulle bli, men jag är nöjd! Sen är det svårt att fånga på bild också. Enda negativa är att jag gärna hade haft en lite ljusare röd, men samtidigt släpper ju färgen en del med tiden och när man tvättar håret så det blir nog bra till slut!
Vart lite rött framme i hårbotten, haha ;)

00.31



Imorgon blir jag redhead! Så denna bild som är tagen för ungefär två veckor sen, får agera som en "före" bild.


Natti! ♥


00.16

Efter en skön kväll med mamma innehållandes glögg, pepparkakor med ädelost (fy satan så gott det är!) och Beck, så sitter jag och lyssnar musik och tänker på hur orättvist livet är ibland.

Det är så himla orättvist att det finns tusentals våldtäkstmän, mördare, pedofiler och liknande där ute i världen som är fria, friska och kan leva normalt medan dom finaste, mest omtänksamma och älskvärda personerna i ens eget liv drabbas av en elak sjukdom som dom måste kriga emot?
När jag tänker den tanken så blir jag rasande inombords, någon mer orättvis går inte att komma på. Livet kan verkligen vara som en djävul mot en ibland. Man krigar, känner hoppet krypa fram, gråter och rätt vad det är så dyker den där lilla irriterande djävulen fram igen. Som ett hårt slag i magen. Och så var det igång igen.
Så här har det hållt på sedan mars i år, och det jag verkligen undrar är, när ska detta få ett slut?

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - hoppet är det absolut sista som lämnar människan.

Puss / L ♥

00.30

Jag glömde ju visa mina två andra fynd som jag gjorde idag också:



Tröjan till vänster är en helt vanlig bas-tröja som blir snygg till ett par svarta lackleggings eller vanliga svarta leggings. STORT plus att den är dundermysig!
Koftan till höger är en transparent kofta PRECIS som jag velat ha. Syns inte på bilden men ärmarna är helt transparenta också. Den liksom bara hängde där menad till mig. Dessutom är den extra fin med mönstret på.

Sjukt nöjd tjej. LIKE!

Datorn är så himla seg så jag ska ta och stänga av den och gå och sova, sov rätt lite i natt så jag är hyfsat trött.

Godnatt ♥

23.39

Haha asså jag var bara tvungen, såg den här kommentaren på youtube nyss:

DrZirza (34 minuter sedan)  Han Borde vunnit. Han va mycket mer värd det. /Hail Calle

Om han menar det jag tänker på slutet så var det faktiskt jävligt kul. Hahahaha.

Jag vet, jag har torr humor.

23.32 Grattis Erik!




Jaja, ett stort grattis till Erik då! Han är grym på alla sätt och vis och har en fantastisk röst, så han är verkligen värd att vinna idol 2009! :)
Men min personliga vinnare kommer alltid vara Calle från detta år. Han har en sån himla fin personlighet och har utvecklats enormt mycket under hösten. Hans röst är guld i mina öron! ♥ Hoppas det kommer gå bra för honom också nu!


19.58




Nu blir det idolfinalmys! Puss ♥

16.07



Den är snygga paljettkoftan fyndade jag idag för 40 spänn på Röda Korset. 40 spänn! Vilket kap.
Jag ska dock göra om den lite, för det är egentligen en skjorta, så jag tänkte sy den lite. Bl.a ta bort kragen (som knappt syns på bilden) och korta av den lite på längden. Blir nog grymt!

00.04

 Hittade dom här två grymma tishorna på Cubus hemsida:
 


Kiss-tishan är ju översnygg! Jag är verkligen i tish-nöd (haha, vilket ord!), så dessa hade inte suttit fel.

Men nu är det godnatt! Sussa sött allihopa ♥


23.44




Vem i helvete är så dum så man inte behåller denna hårfärg? Jag tydligen. Den var ju underbar!

Men jag sörjer inte. I helgen blir jag en äkta redhead!

21.32

Åh jag pratade nyss med Sara och hon berättade att hon och Kakan ska på Idolfinalen imorn, aviiis! :D Gud vad kul för dom! Men det är inte allt, dom ska sitta på CALLES LÄKTARE!

Ibland känner jag mig som en stolt mamma över era bedrifter.


00.26


Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.


22.51

Sitter och dricker vitamin well i hopp om att få i mig lite vitaminer så här i vintermörkret. Tänk att vi lever i detta mörker år efter år på vintrarna? Usch vad jobbigt det är men framförallt TRÅKIT. Man ser ju knappt solen på 3-4 månader? Jaja, färdigklagat om det.

Har vart extremt tunga och jobbiga dagar igår och idag, usch och fy. Vill bara att allt det här ska vara över så att dagen när man inte behöver gå omkring med en klump i magen och känna sig orolig hela tiden, kommer. Jag önskar mig flera år framåt i tiden.
Och om det är någonting jag önskar att INGEN någonsin behöver uppleva, inte ens min största fiende, så är det att någon i ens familj eller närhet blir sjuk för det är så fruktansvärt hemskt. Det SKÄR i hjärtat att se någon man sett varje dag hela sitt liv, slås ner av en äcklig och dum sjukdom. Att se någon man älskar mest av allt i hela världen lida är så fruktansvärt så det går inte ens att beskriva med ord. Det känns som att man går sönder inuti och man vill så gärna hjälpa, men så står man där helt hjälplös och bara kan se på allt elände.

I år struntar jag fullkomligt i allt vad julklappar, julmat och julen heter. Min allra, allra bästa julklapp i hela mitt liv skulle vara att du blev frisk. Jag skulle kunna leva utan julen och allt annat resten av mitt liv, bara du blev frisk.
INGENTING i hela världen hade gjort mig gladare. Då hade jag kunnat le av äkta glädje och lycka, för första gången på väldigt länge.

Att inte behöva leva i den här äckliga jävla ovissheten dag ut och dag in om hur allt kommer sluta hade gjort mig tusen kilo lättare och jag hade gråtit. Gråtit av lycka och inte av oro.





Jag önskar att man kunde bota alla sjukdomar med kärlek, för i så fall hade du vart frisk för länge sen.

23.44




Var rädd om dina nära och kära. Ta vara på livet. Gör det du vill. Följ alltid ditt hjärta vad folk än försöker övertala dig till. Skratta när du är glad - gråt när du är ledsen. Var den du är och försök aldrig förändra dig. Var ärlig och uppriktig. Gör aldrig något som får dig att må dåligt. Hitta dina glädjeämnen i livet. Uppskatta det du HAR. Lev i nuet. Om du är osams med någon - red ut! Livet är för kort för att gå omkring och titta snett på varandra. Välj dina vänner med omsorg. Fånga dagen. Tala om för dina nära och kära att du älskar dom så ofta du kan. Våga chansa. Tillåt dig att vara ledsen. Våga misslyckas. Ha drömmar. LEV.

00.09



I know it`s easy to say

but it´s harder to feel this way.


17.49





It´s a little bit funny
this feeling inside
I`m not one of those
who can easily hide


I don´t have much money
but boy if I did
I`d buy you a big house
where we both could live


If I was a sculptor, but
then again, no
Or a man who makes
potions in a travelling show


I know it´s not much
but it´s the best I can do
My gift is my song and
this one`s for you


And you can tell everybody
this is your song
It may be quite simple but
now that it´s done


I hope you don´t mind
I hope you don´t mind that
I put down in words
How wonderful life is while
you`re in the world

 


23.21

 

Learning to love yourself
It is the greatest love of all


21.53 you gotta love it




Fy vilken snyggt hår den här tjejen har! Helt galet fint, jag är häpen. Bild från lookbook.nu. Dock var det inte översnyggt när hon hade både kjolen och kavajen, bättre på andra bilden med bara kjolen. Blev lite för mycket med båda.

Näe, nu ska jag ta och avrunda här. Ska ta och hoppa in i duschen och sen lägga mig framför tv:n! Lite söndagsmys.


Kärlek, L


21.16

När jag ändå är igång kan jag visa mina senaste fynd:



En jeansväst som jag fyndade på H&M. Är säkert väldigt efter med jeansväst, men den är cool på så jag struntar verkligen i om det är ute eller ej!




Och idag fyndade jag dessa tre skärp i en av mammas gamla lådor. Det svarta sammetsskärpet med guld är favorit, blir nog väldigt fint om man vill vara lite festlig :)

20.52 transparent



En sån här snygg transparent kofta skulle jag mer än gärna vilja ha, grymt snygg! Dock kan jag inte hitta nån nånstans. Weekday/Cheap monday har haft en, men verkar inte som att den finns kvar? Åh VILL HA!


18.38 tubhalsduk


Idag kirrade jag ihop den här snygga tubhalsduken:




Hittade en lång, svart gammal halsduk som jag aldrig använder. Så kläckte jag idén att jag kan sy ihop den så voilá! En användbar och fin tubahalsduk :))

15.23




Sjukt rolig kväll på b-näset med Jojo för nån månad sen. Vinglas kraschades, vi syndade INNE och shottade minttu. Haha, en rolig kväll var det!

Annars, sunny sunday idag? Nej fy, vilket tråkit väder det är idag. Sa ju att snön kunde försvinna plötsligt och se, nu är den sakta men säkert på väg bort. Tragiskt.

Återkommer sen, puss & kram, L


22.51 my gift is my song



Fundar på att beställa dessa skor. Lite lika mina snygga kängor som jag fyndade för ett tag sen, fast ändå inte. Dom har ju silvriga dragkedjor på framsidan och mycket högre klack. Dom här är ju väldigt "vardagliga" och GRYMT snygga. Mums.

Slö lördag som fan idag. Men skönt. Ätit god lördagsmiddag med familjen, hängt i soffan, lyssnat på SKÖN musik och mumsat Rocky Road glass.

Sa jag att det har vart en skön dag?

14.42 You´re the inspiration





Har suttit och kollat på massa klipp från idol från i år. Shit vad jag kommer sakna det, som varje år. Vad ska man göra på fredagkvällarna sen då? 

Det absolut bästa idol-moment hittills är utan tvekan:

Someone new - Calle & Mariette

Helt jävla fruktansvärt klockrent.





00.37 godnatt


Nu är det verkligen dags för sängen asså. Klev upp åtta i morse och det kan låta som en lång sovmorgon för vissa, men för mig är det väldigt tidigt. Jag förstår ärligt talat inte hur jag orkade kliva upp mellan sex och sju varje dag förra året? Jag blir fan imponerad av mig själv när jag tänker på det.

Den här fredagen blev ju faktiskt en riktigt bra dag. Ett extraknäck till mig och Calle till idol-final. GILLAR`T.


Sweet dreams! ♥

23.33 JA! JA! JA!




Okej. Jag kan inte tro att detta är sant right now! CALLE ÄR I FINAL! YEEEEEEEEEEEEEEEES! :D
Jag hade ju räknat bort honom totalt ikväll, trodde det var hans tur att åka ikväll och inget mer med det liksom. Så vad händer? ÄlsklingsCalle är den som sitter säkert av ALLA TRE.

Jag smälte när han sjöng Walking in memphis och kände hur värd en finalplats han är! Han är fan bäst!
Tänker på när han kom till idol, hur blyg han var och hur han bara stod som en stel pinne på scenen varje fredag. Och vad hände sen då?

Ja, det är väl bara att låta finalplatsen tala för sig själv, för ikväll är du min hjälte Calle Kristiansson! :D ♥


PUSSPUSSPUSSPUSS! ♥


19.58





Sött som körsbär.

Nu är det idoldax! Gud vad tragiskt att Calle kommer åka ikväll. Min fina, älskade Calle :(


18.02 little happiness



Idag har jag först vart på rekryteringsträff som lyckligt nog resulterade i ett extrajobb! Mycket bra och TACK Annica för att du peppade mig att gå dit.
Sedan var det dags för möte med jobbcoachen. Ja, inte vet jag om det gav särkilt mycket och ärligt så kommer jag nog inte få ut särkilt mycket av det där. Karriärscoacher? Låter mest som ett översittarjobb.

Ikväll blir det idol och mys bara, otroligt skönt!

PUSS ♥





16.43




 

Fredagar måste ju vara det bästa som finns, oavsett om man har jobbat häcken av sig hela veckan eller inte.

Fredag rockar! Nu: middag.

21.41




En äkta norrländsk vinter. Hehe.

Nu blir det duschen, tv:n och sängen. Imorgon väntar rekryteringsträff 10-12 och sedan möte med min jobbcoach 12.30.


Pusspuss, L♥

21.22



Leggingsyra:



Seriöst, jag hade inte överlevt utan leggings.


20.49 TIME




Ibland skulle man vilja spola fram tiden till en tid då allting är bra.
Då allting bara är.

20.22

Kanske ska ta och uppdatera lite här också och inte bara göra om min design, haha. Har hållt på trixa med den i flera dar nu, men nu känns den rätt okej. Typ stilren och ingen plåttrig header. Gillar!

Torsdag idag. Dagen har bjudit på två KALLA promenader samt skrivit en ansökan som jag ska ta med mig imorn när jag ska på en rekryterningsträff.
Förutom det har det varit en lugn och ohändelserik idag. Bjuder på lite bilder om ett tag, återkommer!


20.56 kladdkaka

Grattis på födelsedagen pappa! :)

Vi har gett honom lite presents och fikat kladdkaka, mumma! Och jag säger då det. Hur många kladdkakor jag än fikar på olika cafén så är denna kladdkakan den absolut godaste som existerar:




Bäst! ♥

 

Annars har jag sökt nåt jobb här och där och så ringde min jobbcoach upp mig för träff på fredag. Ingen lust alls med det, men nu har jag ju tackat ja så.

Nåväl. I övrigt har det inte varit en bra dag alls idag, av många olika anledningar, trots att det är pappa födelsedag.


Seriöst, jag orkar inte mer. Livet har vänt mig ryggen totalt det här året och jag undrar verkligen när det ska vända?

 

Puss, L ♥


23.02

Upptäckte tidigare att Joel Kinnaman (han som spelar Frank Wagner i Johan Falk filmerna OCH som är DÖDLIGT snygg) spelar Dickan i Tjenare Kungen.

Blev grymt sugen på att se den nu, trots att den är värdelös. Måste nästan ta och hyra den här nån kväll. Hihi.

Men nu ska det inte hyras nån film inte, utan nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa Sofis mode. Typ min tisdagslycka :)


Sov gott ♥

21.53




Hittade den här oldien på finest. HAHA, inte vårat stiligaste ögonblick i livet kanske. Nyinflyttade i sthlm och totalt ovetande om vad sthlmsåret hade att erbjuda.

Tider.

18.40 vill ha

Dagens vill ha:




Grå och gosig luvhalsduk från lindex, 199:- Perfekt nu när det börjar bli kallare :)


18.35

Åhh, vad mysigt det var att vakna i morse och kolla ut och se att det är snö överallt! -5 och snö, nu är det perfekt. Så här borde det vara hela december :) Dock kan det ju helt plötsligt börja regna, vilken dag som helst, och så vips är allt borta igen. Men jag är happy så länge det är vitt iaf!

Har vart en sväng på staden med mami idag och köpt några födelsedagspresenter till pappsen. Blev den andra Stieg Larsson boken, 3 t-shirts och trisslotter. Typiska pappa-presenter, haha.

Annars är jag hemskt irriterad på en av mina förra arbetsgivare som inte kan skicka ett arbetsgivarintyg till mig, trots att jag jobbade min sista dag där 18 juni. Och jag har dessutom påpekat redan i september att jag vill ha ett, men utan svar. Så sjukt oproffsigt av en chef. Usch. Blir sjukligt less på sånt där, jag kommer ju typ aldrig få mina pengar eftersom jag sitter och väntar på att dom ska skicka det där arbetsgivarintyget till mig. Som om jag inte väntat nog länge på pengar.

BU.