Love for my ears

T-pain feat. Akon - Bartender

Lil` Rain - Adore you

Leona Lewis - Better in time

Lil bow wow feat. T-pain - Outta my system

Rihanna - Take a bow

Ne Yo - Go on girl

Plies feat. Akon - Hypnotized

Lil bow wow feat. Jagged Edge - My baby

Slutar aldrig förvånas över hur underbart det är med musik. Me like♥

7 april

Alltså varför snöar det, är minusgrader och jävla högvinter när det är 7 april? Hallllå? Näe fyfan, om man ändå skulle ta och masa iväg sig härifrån och flytta utomlands.. Jag vill och någon gång kommer det ske!

Ledig dag idag efter att jag har jobbat hela helgen, men det har varit riktigt kul på jobbet i helgen :) Eller det är det egentligen alltid. Jag borde vara hårt tacksam över det här jobbet för det finns fan inget att klaga på. Jag trivs med exakt alla människor, rätt ovanligt ändå för det brukar alltid finnas någon man stör sig på, måste vara första gången det händer för mig? Nåja. Imorgon är det jobb igen, dock kort dag 8-13. Sen jobb 13-21 på onsdag och eventuellt 8-13 torsdag och fredag. Är ledig hela helgen. Fest månne? Är inte sugen alls, och tror inte att någon av mina vänner är det heller.. menmen, det är bara måndag idag och mycket kan hända men har ju lovat mig själv att dra ner på festandet så. Känns skönt att ta det lugnt och fokusera på jobbet och att spara pengar :) Haha, shit vad tråkig jag låter men jag kommer ha kul sen för alla pengar, det lovar jag ;)

Lunchade på mat och prat med Ollsi idag och sen mötte vi upp ylvis och gick på stan lite :) Och jag gjorde hål i näsan, haha. Har tänkt göra det hur länge som helst men har bara aldrig blivit av, men idag tog jag tag i det :) Har fått höra så många gånger att jag skulle passa i det och fint blev det! :) Är nöjd!

Måste slänga in en bild på en plats där jag skulle vilja ligga just nu..

image202

Hade kunnat göra vad som helst för att få vara så där brun igen. Och att få ligga där och steka och längta efter att börja fixa sig, öppna ölen och sitta på balkongen och lyssna på musik! Se mörkret falla över Ayia Napa och andas in den varma luften, njuta och springa omkring på gatorna sent på kvällen hand i hand lulliga och redo för tequilan..

Fan, nu blev jag typ ledsen, haha.. nåja, tidig uppstigning imorron så nu är det tv och sömn som gäller!

Pusspuss!/Linda♥

Världens snyggaste par?

image198

Om det stämmer att dom är tilsammans så är dom fan världens snyggaste par!

4 april

Lugn kväll ikväll och så kommer resten av helgen bli, precis som jag har lovat mig själv! Ska ändå jobba imorgon och söndag så.. jobbar dubbelt hela helgen och det är alltid lite roligare, får se vad som händer och sker :) 9-19 imorgon och 11-19 på söndag. Ganska långt pass imorgon men man får tänka på pengarna :) MÅÅÅSTE börja spara pengar nu, vafan ska det vara så svårt för? Var en sväng på stan med tjejerna idag och jag kan typ inte gå på stan utan att köpa någonting.. bh:n var alldeles för fin och den korta jackan fanns i min storlek bara 2 kvar.. det var ursäkterna den här gången ;) Inge mer shopping den här månaden, ska försöka åtminstione!

image196

Alltså, förlåt men mhhhhhhhhhm ;) Honom ska jag gifta mig med!

Pusspuss!/L♥

Alla kan vi bli bättre människor..

Oseriös jag har varit med uppdateringen på senaste tiden alltså. Men den stora fråga är ju om någon verkligen bryr sig? Ingen skräll iofs ;) Har nog tappat skrivlusten helt enkelt. Ingen motivation alls.. men kan ju dra den vanliga ramsan då ifall det nu skulle finnas någon som är intresserad :) Jobbet går bara bra, trivs som fisken i vattnet och det är ett jobb som passar mig det närmaste halvåret kanske, medans jag fortfarande bor hemma och kan spara pengar :)

Förutom jobbet så har jag lovat mig själv att bli en bättre människa. Och nyttigare. Och seriösare. Har som vanligt festat alldeles för mycket på senaste.. eller senaste och senaste.. så här har det väl hållt på 1 år i sträck nu. Började kring Valborg någonstans där förra året och sen avlöstes allt eftersom.. turkiet, studenten, sthlm, cypern, sthlm igen och resten luleå.. fram till nu ungefär. Vem ska man skylla på egentligen? Nä, men allvarligt talat så behöver jag ett break nu, kan inte fortsätta så här för då kommer jag dö i en hjärtinfarkt. Eller blodpropp kanske? Vad vet jag, men jag ska jobba på det här iaf, alla kan vi bli bättre människor.

Det jag mest av allt vill just nu är att jobba så mycket jag orkar och sluta slösa och SPARA ihop en fin summa som man kan ha om man vill dra iväg. Alltså fan vad underbart det kommer bli när den dagen kommer, wihooo! :)


Nu blir det sängen (japp, mitt nya jag ska lägga sig i tid också!)


Godnatt allesammans!/L♥