Musik på springturen är ett måste!

Springturen tidigare var typ den skönaste ever! Älskar att ha aaashög musik i öronen när jag springer för då orkar man typ dubbelt så mycket ;) Varför är det så? Jo, för att man hör inte sin egen andhämtning då! För när man springer och lyssnar på den hela tiden så tror man att man inte orkar fast man gör det. Det är konstigt egentligen, vad mycket som är psykiskt :p

Tog en skön dusch när jag kom hem, gjorde fruktsallad, satte på en Beckfilm och myste ner mig i sängen där jag sitter nu :) Skön kväll!

Eftersom jag somnade halv fem i morse tänkte jag ta en tidig kväll ikväll, så godnatt alla tappra som läser ;)

PUSS! ♥

30/8

Tjoho!

Har mest städat, fixat och donat lite hela dagen. Nu står min svarta enorma resväska här på golvet i mitt rum och väntar på att få bli packad.. here we go again. Jag som nyss tyckte att jag packade upp ALLA mina kläder och la in det snyggt i garderoben. Det börjar bli lite jobbigt att hålla på så här, flytta hit och dit och flänga runt med resväskor och inte riktgit ha någon koll. Jag längtar efter en egen lägenhet som jag får inreda själv. Köpa möbler, tv och allt krimskrams som gör det mysigt. :)

Men men, på onsdag är det iaf sthlm som gäller och det ska bli kul. :) Lite blandade känslor såklart, har ju varit här så himla länge nu och jag kommer sakna lule a little bit. ♥

Nu funderar jag starkt på att ta en springtur och springa bort alla onyttigheter från helgen. Ja, det låter skönt, har mest vart inne hela dagen också så blir bra med frisk luft också :)



Jag i bilen när vi roadtrippade hem från sthlm 31 juli. Det är en hel månad sen :O fuck vad tiden går!


Nattbloggning, yeeey!

Drar en liten nattbloggning så här på nattkvisten, så himla mysigt att vara uppe själv i mörkret och bara tänka på.. allt och ingenting.

Har haft en jättemysig helkväll med älskade Johanna ikväll :) Var ju först och såg Beckfilmen och tummen upp för den! Den är värd att gå och se, men kanske inte en av dom allra bästa dom gjort. Men bra var den ;P
Dock så började det lukta rök i biosalongen mitt under filmen och folk blev oroliga, så helt plötsligt stängs filmen av och alla börjar mumla och kolla mot utgången. "Jahaa, kul nu brinner vi inne" Hann jag tänka innan en tjej som jobbade på bion kommer in och säger att det inte är nån fara och att det brinner i en container utanför. Ha ha. Så vi dog inte och kunde se klart filmen i lugn och ro ;)

Efter bion drog vi en repa utanför Allstar och kollade på alla fulla människor som gjorde bort sig och sen åkte vi hem till Johanna och mös ner oss i soffan framför OTH! ♥ Jag är käääär i Jake, vad sweet han är!



Titta vilket hjärtegull! (NEJ, jag har inte gjort den här bilden själv, snodde den från google)

Haha, alltså undra hur alla dom här skådisarna är i verkligeheten?! Luke, Peyton, Nathan, Jake, Haley, Deb, Dan, Karen?!
Skulle vara kul att träffa dom eller se hur dom är bara. Ha ha. Vilken nörd jag är just nu.

Nu lägger jag ner denna nattbloggning innan den spårar totally.

PUSS! ♥ 


THE KILLERS!

Alltså just för tillfället har jag bara en sak att säga och det är THE KILLERS! Dom är mina musikaliska gudar och JAG MÅSTE se dom live någon gång!
När jag lyssnar på Read my mind, Human och When you were young vänder sig magen av minnen från den här sommaren i sthlm!

Underbara sommar, varför är du så kort?

 

 



Men PÖSS! Fan vad HEMSKT mitt hår är btw. Klippning + färg är ett hett tips till mig själv. yaahoo.

Ikväll blir det nya Beckfilmen med Johanna ;) Taggad! Det var egentligen tänkt att Johanna skulle se den med Leo, eftersom dom bokade och betalade biljetter igår redan, men eftersom pojkar och män inte fungerar som oss så ska man aldrig förboka något med dom ;)


28/8

Min sista helg här i Luleå nu, för på onsdag åker jag tiilbaka ner mot Sthlm igen! Förstå att när jag åker härifrån har jag varit här i nästan 5 veckor! :O Tiden går verkligen sjukt fort.

Blir nog en ganska lugn helt tror jag, dock är jag faktiskt riktigt sugen på en utgång trots att vi har vart ute 3 helger i rad här.. är typ mest sugen på att ha nå fina kläder och göra mig fin, ha ha, jag går omkring och är så risig här på veckorna ;P Osminkad och jävlig. Men vad fan, jag har ju "semester"! ;)

Nåja. Nu ska jag invänta mammas hemlagade pizza, mmm :)



Haha last weekend! Btw, vem fan är killen där bakom?!

Everytime I think of you, I`ll always catch my breath.

Nu är det äntligen slut med att sitta och knåpa ihop ansökning efter ansökning.. för det har inte gett mig nånting överhuvudtaget. Dock finns det risk för att min mobil kommer bli bombad med samtal om någon vecka, när alla jobb börjar gå igenom sina ansökningar. Ha ha. Nu har jag höga tankar om mig själv och tror att jag är ett stjärnskott och att alla jobb ska höra va sig. Ha ha. Men faktiskt, inte för att skryta, så brukar folk berömma mina ansökningar för att jag lägger ner så mycket tid på att berätta om mig själv. Ett tips till alla som håller på att söka jobb och skriva ansökningar! :)

Men iaf. Fan jag kommer aldrig till poängen när jag ska förklara nåt. He he. Ja men, jag ringde min gamla chef på mitt gamla jobb och frågade om jag kunde få jobba som vikarie nu i höst och TACK det fick jag!
Så nu tänker jag fan inte skriva en enda jobbansökan till!
Dock vet jag ju att det kan vara ganska påfrestande att jobba som springvikarie för man vet aldrig när man ska jobba osv men samtidigt är det skönt att ha ett flexibelt jobb och inte vara så bunden till nånting när jag bara ska jobba nu i höst. Så det får ta och funka några månader :)

Ja, vad händer efter jul då? Ha ha, kul att jag aldrig planerar mitt liv mer än typ 4-5 månader i taget. Men det är skönt tycker jag, då kan man vara lite impulsiv.
Jag skickade iaf in en ansökan tidigare i veckan, till en grej som startar i mars-april och sträcker sig till oktober - november, och det skulle vara sååååååååååååå himla kul om dom hörde av sig!!! Jag håller tummarna varje dag när jag kollar min mail och det lär jag nog få göra ett tag till ;P HOPPAS HOPPAS iaf!



Ett jäkla år sen alla mysiga stunder på balkongen med Sara och Hedda. Vi var nyinflyttade i sthlm och vi hade inte många, men vi hade varann. ♥


Tack för din ansökan....

Alltså nu börjar jag på allvar tro att det är något fel på min mail- inkorg och min mobil! Jag har typ sökt 35 jobb och INGEN har hört av sig. Förutom ett företag "Tack, för din anökan, vi tyckte den såg intressant, men tyvärr tar vi inte in folk som söker heltid, eftersom det inte finns något behov. Dessutom är vår erfarenhet att folk som söker heltid ändå slutar här när dom fått ett heltidsjobb på annat håll."

Nähä, tack då. Fan vad jag hatar när man har fått ett mail som man gått och väntat på och så inleds det med "Tack för din ansökan MEN......."

Kom precis på att det inte alls är något fel på varken min mail eller mobil, eftersom min mail kunde ta emot tack-för-din-ansökan-mejlet och min mobil tog emot ett inkommande samtal när dom ringde från ett säljföretag. Grejen är bara den att jag har så dåliga erfarenheter från säljarjobb från min förra försäljingsintervju så jag vet inte om jag har ork att slösa bort tid på det igen. Vi får se.

Fan då. Ge mig bara ett jobb?! Någon hallå?

Please don´t leave me.

Jodå, I`m alive! :)

Livet här i Luleå rullar på och jag umgås mest med världens bästa Johanna, ser oth, äter godis, gör några försök till att börja träna, partar och umågs med familjen.

Någon gång nästa vecka åker jag nog tillbaka till Sthlm, dock utan jobb fortfarande, men ska väl ta och träffa några från det där säljarföretaget iaf. Vi får se vad som händer.
Eftersom jag har vart här nu i över 3 veckor så känns det mer eller mindre som att jag har flyttat hem och helt glömt bort mitt liv i sthlm. Känns konstigt att två olika liv ändå kan kännas så.. hemma? Nåja, tjejerna har iaf skrivit kontraktet på lägenheten nu så Sollentuna it is denna höst. :)

I lördags hade jag typ världens roligaste kväll med mina kusiner + Johanna! :) Vi började hos Peter i stan med kinamat, prat, dricka och senare blev det guitar hero ännu mera dricka och till slut traskade vi in mot Allstar där vi slapp hela kön och hade hur skoj som helst! Dock var det lite bråkigt där inne och vi hamnade mitt i ett slaggis så Johannas öl flög i golvet i tusen bitar. Vi gick till baren och jag måste faktiskt hylla tjejen i baren för att hon gav Jojo en ny. Jävligt schysst! Sånt gillar vi.

Lite bilder från vår lyckade kusinträff kommer här:



Macke och Madde hinkar öööööööl!




Peter kör guitar hero :)




Jag och Madde! :) Kuuuuul att jag är så brun jämfört med Madde...




Dom kör en lagbild ;)




På Allstar! Macke kanske hade druckit 1 eller 2 öl för mycket här? ;D




The Fist!




Jag och världens bästa Peter på Allstar! :)

Det måste vi absolut göra om snart igen och då MÅSTE du komma Erika! Saknade dig som fan :(
Men tack för en rolig kväll hur som helst! :)

Söndagen var jag bara risig, dock inge bakis vilket förvånade mig galet mycket. På kvällen körde jag och Jojo ett chill med chirre och dirre, Offside och Oth. Goooood kväll det med :)

Ikväll blir det ungefär samma upplägg som i söndags, lite gotta och Oth på beverly bergnäset. Niiiiice ;D

Puss! ♥


Adidas wtf

Sitter och myser i mina otroligt söta pyjamasbrallor insmord i min underbara kokoshudkräm :) Härligt! Jag hade faktiskt tänkt att sova tidigt ikväll, för ovanlighetens skull. Känner att jag behöver få lite bättre rutiner nu!
Därför var jag även och sprang tidigare ikväll också, very skönt! Och ska tilläggas att detta var andra dagen i rad. Give me five liksom?

Sitter och suktar efter en vit, fiiiiiin adidas väska! En sån där med retrokänsla typ.. men vafan, så här ser den ut:



Den är nice! Och den ska bli min tycker jag. Dock tycker inte min plånbok det. Kanske måste lyssna på plånkan den hör gången, har gjort det för lite under mina levnadsår hitilss. Suck vad trist.

Jag är fan trött och klockan är 22:50 (!) Herregud. Min kropp känner säkert att den ska få sova tidigt ikväll, ska bli skönt faktiskt.

Pusspusspuss! ♥

/L ♥

Sometimes the greates rewards come from the things that scare you the most.

Jag tror jag dör av avundsjuka på den här killen http://www.ollewande.se/blogg/ Vilket jobb han har! Han är sjukt duktig fotograf och reser runt i världen, fotar åt dagspress och olika medier, mest sport och musik.
Och så skriver han bloggen där han lägger upp fantastiskt fina bilder och uppdaterar om sina resor och uppdrag.
Ursäkta mig, men HUR FANTASTISKT?! Jag dör boskatvligt talat av avundsjuka!
Dessutom kommer han från Luleå, konstigt att man aldrig har sett honom eller hört talas om honom? Han bor ju här förtusan. Konstigt.

Men iaf, det jag ville komma till är att han har typ ungefär mitt drömyrke! Jag har funderat på att läsa journalistik i flera år, av och till. Nyss hade jag nästan gett upp min journalistdröm, eftersom det är ett sånt stort överskott på just journalister men näe, jag tror fan jag ska läsa en journalistutbildning ändå. Jag älskar att skriva! Kanske inte brinner för att fota men det hade vart rätt intressant att lära sig lite mer om det ändå. Hade velat ha denne killens jobb om jag fått byta ut fotandet mot att skriva typ reportage och krönikor.
Tänk att få resa runt, se världen och samtidigt skriva om det i någon tidining eller liknande? :) Kan bara le åt tanken.

Har svurit många gånger åt att jag inte gick en annan linje på gymnasiet och fasen att jag inte gick mediaprogrammet på örnen. Damn it. Jag var för oseriös när jag skulle välja gymnasieprogram. Oseriös och skoltrött. '

Men det ska inte få stoppa mig! Jag blev så inspirerad av den här Olle Wande så jag har suttit och kollat runt på olika journalistutbildningar. Den på Ekerö verkar helt lovley! Nåja, hur som helst, keep up the good work killen! Jag kommer lätt följa din blogg från och med nu.

Nu: springtur i regnet, lovley!


 


You never gave me a real reason, you just walked away.

Vad tråkigt det är att söka jobb. Det tar tid, kräver energi och eftersom jag är i lule just nu och söker jobb i sthlm måste jag anstränga mig så ini.. för att någon ska fastna för min ansökan. Ibland går det, ibland inte.
Dock så skrev jag en dunderansökan igår, jag var riktigt nöjd med den när jag klickade på "skicka ansökan".
45 minuter senare ringer min mobil och supertrevlig tjej börjar mata om hur imponerad hon var av mitt sätt att beskriva mig själv. Sånt är alltid kul att höra, då orkar man fortsätta söka.

Om jag får gå på arbetsintervju? Jajjemen! ;D Om två veckor, kan bli lite spännande.

Jag ser fram emot hösten faktiskt. Tycker om hösten väldigt mycket. Det blir lite mörkare, kallare och det är skönt att sitta inne och mysa och man kan ha på sig varma kläder.
Sen känns alltid hösten som en nystart. Ny lägenhet 1 september, nytt jobb och en ny sambo vid namn Malin. Gillar!
Tycker det är lite spännande att inte alls veta hur livet kommer se ut om en månad, vad man jobbar med (ja, nu får vi ju hoppas att jag verkligen JOBBAR med nåt när jag skrev sådär)

Jag gillar när tiden får utvisa hur det kommer bli, för då kan man helt enkelt inte påverka så mycket själv.

Jaahaja, annars känner jag mig lite allmänt hängig idag (kanske för att jag fortfarande envisas med att somna fem på morronen?) KAN ju ha nåt med det att göra ja. Men jag älskar att vara uppe på nätterna, det är så skönt när alla sover, det är mörkt och man kan sitta och lyssna på musik, prata med med folk och bara vara.
Men nä, nu skriker mitt rum efter mig och vill bli städat. Har fått x antal hintar av familjen i flera dar om det så jag orkar inte höra mer nu! Så städning och sen kanske en skön prommis. Yes. Det blir bra.



Hihi, puss! ♥


"Sometimes people play hard to get to know that the other person's feelings are real"


/L ♥

Cause even if we don´t can be together, we`ll be friends now and forever.

Tre timmar senare är jag fortfarande mätt och belåten. Hissar mammas lax!

Nu väntar jag på Sara som ska plocka upp mig för en sista 3-manna/oth/chill kväll hos Johanna.. haha, tyck vad ni vill men jag tycker verkligen det här är jättesorgligt! Vill inte att Sarisen ska åka imorn. Har vart så bra här hemma, det har känts precis som förr. ♥ Nåja, det blir nog bra det med.




Pöss!

/L ♥

Lyckad kväll!

Sitter och diggar lite kings of leon, mina nya gudar, fan vad bra dom är! ♥ Hungrig like HELL, skulle kunna trycka en smarrig pizza mmmm! Men nu vankas det lax och potatis så jag kan nog ändå stå över pizzan ;) Har vart hungrig sen jag kom hem från krogen tre i natt och knappt ätit nåt trots det, haha.

Ja krogen ja. Blev en skön förfest med mina älsklingar igår, lite nostalgimusik och vin, mer behövs liksom inte? :)
Vi hade en slags avskedskväll igår också, eftersom Sara lämnar oss imorron. Kommer sakna dig, men om två veckor blir vi ju sollentunabor så då är allt som vanligt igen. ♥ 
Har dock ingen lust att lämna kvar Johanna här i Luleå. Funderar på att packa ner henne i min stora resväska och ta med henne till sthlm. Kommer sakna dig fruktansvärt mycket! Att inte ha 15 min mellan varann. Fan.
Det är det som är det jobbigaste med livet efter studenten, alla är utspridda över hela jäkla världen, typ. Att bara kunna träffas vid julen eller nån helg här och där är tråkigt. Men det är inte mycket att göra åt helt enkelt.

Man får ta vara på tiden. ♥

Ja, vart var jag nu då? Ja förfest hos Johanna sen blev det Allstar. Jäklar vad mycket folk det var! Kul att träffa alla. Känna lite äkta luleåanda, för det är länge sen! Och hallå alla som gick i lovley (kan diskuteras) 9E, vi måste ha en reunion! Det hade typ vart århundradets fest. Bara se hur alla ser ut (haha) och hur alla har blivit osv. Måste ske!

Nåja. En lyckad kväll och jag har inte känt mig ett uns bakis, dock totalföstörd och trött så ini.. har inte somnat innan fyra på hela veckan så är riktigt ur gängorna. Eller nä nu ljög jag, somnade tidigt där i början av veckan. Men men.

Nu måste jag fan ha mat. Ingenting annat. Puss så länge. ♥ Eller en sak till, ni får stå ut med lite Oth citat ett tag framöver. Sorry. Tvingar ingen att läsa. Puss.

"Because, sometimes, you have to step outside of the person you've been. And remember the person you were meant to be. The person you wanted to be. The person you are." 


Pictures and memories.

Hahahahaha.

Jag har fått "godkännande" av den där fujifilm killen att göra min fotobok nu och har suttit och grävt i massa mappar på datorn hela veckan. Vilken tid det tar att välja ut bilder! Jag ska fylla 24 sidor och på varje sida ska jag ha 3-5 bilder.
Har bestämt att jag bara ska ha bilder från första året i sthlm, blir så himla rörigt annars och jobbigt att välja ut bilder. Jag lider av svår beslutsångest även, så he-he.

Iaf.

Eftersom ja har grävt i amla mappar har jag hittat en del gamla godingar, se och njut! (eller?)




3e augusti 2008 lämnade vi Luleå för ett liv i sthlm. Början på en låång resa,,




Nyårsafton för typ hundra år sen, i vår tränares lägenhet på Hertsön. 06/07 kanske? Unga och oförstörda ;)




Lulekalaset -06. Vilket jävla kalas det var!




Studentuppvärmning på udden en varm sommarkväll -07. Carro med sportflaskan..




Sandra och jag på fest i stan, enspeciell och bra kväll! Vi hade precis börjat tvåan på gymnasiet också..




Cyprus augusti -07. Två oförglömliga veckor. <3




Hahahaha! Påskafton -08. Jojo och Björn hetsar mig med vinet!




Turkey maj -07. Vita like hell typ andra dagen. Inte konstigt alla turrar skrek finlandia efter oss..?




HAHA! Halloween -07, Anders körde en lapdance! Hahaha.. (förlåt Anders!)




Taga och Olle busar! <3 Fest hos Johanna i november 07.




Vackert vid morfars grav förra sommaren. <3




Jag och Sara gjorde en sthlmstripp efter studenten, här på derby på råsunda. Hammarby - Djurågrden.




Lite nutid. Jag och Saris förra helgen före färjan. <3




Mer nutid. Sötgumman på Allstar förra helgen, med sin älskade vodka lime. PUSS! <3

Memories, memories. Finns en massa massa mer men nu räcker det för den här gången. ;)

Nu är det tänkt att jag ska hoppa in i duschen och dyka in i garderoben för att hitta nåt till ikväll så man ser anständig ut!
Ikväll blir det nämligen vin hos Jojo, sen får vi se :) Låt det bära eller brista!

/L ♥








Ernst for the win.

Okej, nu kommer ett jävligt internt inlägg här så heter ni inte Johanna, Sunsa eller Sara (okej, vet inte om du är så insatt Saris men) så kan ni gärna stå över. Iofs kan jag dra historian från början..

Den tredje maj 2008 var det dags för fest ute i byn, närmare bestämt hos Leo (Johannas pojkvän. Farlig yttermittfältare i alviks ik btw) iaf. Den här festen var inte som alla anadra fester, eller, okej det dracks alkohol i stora mängder, det var skitsnack, nån blev för full och hela kittet..MEN. På denna fest föddes en legend. Han fick gå under namnet Ernst och han föddes med guldsked i mun (kan man säga så?) Han blev känd direkt från det att han andades sitt första andetag här på jorden.

Dock så fick Ernst smaka på det hårda livet den tredje augusti 2008, precis tre månader gammal flyttar hans älskade mamma 100 mil bort från honom, alltså JAG. Och eftersom både Ernst och pappan (Sunsa) tog min flytt så hårt kunde dom inte försörja sig själva.. trots att jag gav dom 50 öre precis innan jag flyttade (DET SKULLE NI FAN HA KLARAT ER ETT ÅR PÅ. ERA SLÖSIGA ********) Ernst började missbruka både alkohol och droger och satt mest i ett dammigt hörn nånstans i Leos hus och sörjde.

I förrgår kläcker Sunsa att ERNST HAR DÖTT! ;( ;( Han har dött av en överdos damm för att ingen visste var han var.

RIP Ernst sa jag då..

MEN VET NI VAD!?

HAN ÄR NUMERA ÅTERUPPLIVAD!!! DET GICK! HAN LYCKADES! ÄLSKLING ANDAS IGEN! TACK GODE GUD!

HE IS STILL ALIVE.. my lovley Ernst.

Här har ni honom by the way:



Nyfödd Ernst.



Vilar tryggt mot mammas bröst strax efter födseln..



Sover med pappa första natten i livet.

P.S Har ni läst ändå hit är ni värda ett dunk i ryggen för det här är så sjukt internt. Men det kan vara kul att dela med sig ;p hahahahaha.. D.S

Svininfluensan?

Har säkert den, men och i så fall?! Den är ju tydligen LINDRIGARE än en vanlig influensa så lägg ner med att hetsa folk i tv och tidningar. Det är så himla överdrivet så jag kräks, usch!

Idag har jag varit yr precis hela dagen av mina jäkla bihålor. Kan man typ ta bort sina bihålor och bränna upp dom eller? Hade gjort det med glädje!
Annars är jag allmänt död men det tar sig. Imorn struntar jag i om jag har 45 graders feber eller inte, jag måste få träffa mina tjejer. Blir galen utan dom och oth och nu har dom hunnit väldigt långt tror jag.. har iofs sett typ hela säsong två så det är rätt chill än :) Men jag saknar er iaf! ♥

Nu ska jag strax se Sverige - Finland på tv8, wiho! Heja Elmander (mums♥) och heja Sverige! :)



snyggastilandslaget.com ;)
/L♥

Someone like you.

Fy vad jag hatar att vara sjuk! Har blivit jätteförkyld och fan vad jag börjar sakna sthlm nu.. har seriöst vart här en och en halv vecka och snart dör ja av rastlöshet. Jag vill bara flytta in i snyggläggan med tjejerna NUNUNU!♥

Och Sara ska typ svika mig och åka ner till sthlm redan i helgen kanske!! :O Nedå, förstår att hon måste jobba när hon får chansen men jag kommer vara tvungen att vara här i över två veckor till! My god. Tur då att jag har min älsklingsjojjo här :D Du är underbar gumman! <3



Puss!

/L ♥

Sunny sunday!

Dripp dropp. Dropp, dropp, dropp.

Nej det regnar inte. Det är svetten som rinner från min fucking panna för att det är så varmt! Jag älskar verkligen när det är varmt, finns inget bättre, och jag brukar inte klaga..men. Sverige är fan inte gjort för utlandsvärme och när man inte ens kan gå in från altanen för att hämta ett glas vatten utan att svettas ihjäl helt totalt, så har det väl gått lite väl långt?

Nä, man ska väl inte klaga. Det är så typiskt svenskt att klaga fast vi har det bra. Jag menar, jag är "ledig/arbetsfri", det är typ 35 grader varmt, solen skiner från klarblå himmel här och luleå är finare än nånsin OCH jag blir brun som en pepparkaka? Förlåt, jag ska sluta klaga och vara tacksam istället. Otacksamma flicka.

Jaja. Förutom att jag har värmeslag så har jag total sömnbrist också. Festade ju i fredags = inte sova nåt. Och igår hade vi oth maraton till klockan fem i morse, somna vid sex och sen vakna jag klockan tio och kände hur kroppen skrek efter sömn men mitt rum var som en jävla bastu, så det var bara att kliva upp.

Nu har jag iaf tagit skydd inomhus för sitter jag i solen 1 min till så kräks jag. Har solat 4 timmar idag. Hudcancer here we come?



 



Ser jävligt skönt ut va? ;) Hos Mallan i fredags innan färjan. Som sagt, varför klagar jag?

Återkommer. Puss! ♥


Sky`s the limit

"Bergnäset är din stadsdel, utan tvekan!"

SEN NÄR FAN DÅ UNDRAR JAG?? Gjorde ett töntigt quiz på fejjan, men what the fuck, inte tillhör jag då bergnäset. Björx, älskade Björkskatan är det som är inristat in my heart! ♥ Bra, då vet ni det också.

Har hunnit med mycket idag känner jag.. en runda på stan med Saris, som i vanlig ordning "skulle hålla i pengarna för snart är jag bankrutt", men som ändå trallade runt och drog kortet. Haha, hon i ett jävla nötskal ;)
Iaf, sen har jag hunnit gå igenom resten av mina kläder, rensat/slängt/sparat och det spelar ingen jävla roll hur mycket jag än slänger så får jag PRESSA in byrålådorna och TRYCKA igen garderobsdörrarna. Förvaringstips, någon?

Jaja. Sen har jag sökt ett knäck också! Nu när vi trots allt har dragis på oss en lägenhet måste man ju kunna betala hyran varje månad.. så JA, jag sökte ett personlig assistent jobb. Fan. Jag har sagt här tusen jävla gånger att jag aldrig mer ska jobba som ass och jag har lovat mig själv att ALDRIG söka ett sånt jobb igen. Varför Linda, VARFÖR gör du så här mot dig själv?? Pengar. Är. Livet.

Skrämmande men sant.

Nu ska jag göra mig anständig för en myskväll framför tv:n med Saris och Jojjo hos Jojjo på.. just det ja, inget mindre än BERGNÄSET! ;)


Få en gratis fotobok från Fujifilm!

Ett kanonerbjudandet  från Fuji för oss alla som har en egen blogg eller hemsida! Allt man behöver göra är att blogga minst 100 ord om den.
Jag har massvis med bilder på datorn från turkiet, studenten, aiya napa, luleå och sthlm som jag har tänkt plocka ut höjdpunkterna från och framkalla så jag tycker det här är ett kanonerbjudande!
Det verkar enkelt att göra den och man får själv utforma den med texter och bilder i olika storlekar och format.
En väldigt uppskattad present eller julklapp skulle jag gissa på, jag hade då blivit superglad om jag fick en!

Därför ska jag ta och göra en till mig själv och titta på alla fina minnen man har samlat på sig under åren. Skratta, gråta och minnas alla härliga stunder.

Ta chansen du med! Här hittar ni erbjudandet:
www.fujidirekt.se/fotobok




psst..

P.S Har försökt skoja till bloggen lite med en grafitti bakgrund och en ny profilbild. Fråga mig inte, men erkänn att det kryddade till lite? ;) Njut nu mina få men trogna läsare, det är ni värda! D.S


I`m walking on sunshine babe!

Gud vad trött jag är och klockan har inte ens passerat tolv :O Inte likt mig. Har somnat runt 03.00 dom senaste nätterna och vart hur pigg som helst.. (kanske en anledning varför jag är trött nu då)
Jag har suttit ute på altanen och glassat i solen mest hela dagen, eller nä fel faktiskt. Jag tog en springtur i hettan också, det var ja..varmt. Men så klart skönt efteråt :)
Sen ikväll tog jag och Saris en liten prommis och ett chill här på fina, kära, älskade, lovley björx och checkade när solen gick ner. Sommarmys på hög nivå!
Älska att det är så här varmt nu alltså och älska ännu mer att det ska bli ÄNNU varmare på fredag :) Vi har planer på att styra en tjejfest i måttsund med grillning och utgång på fredag föresten, niceeee!

Gillar läget just nu :)



Kolla så fint det var när vi gled in på fifht avenue i new york, förlåt, jag menade Sundsvall i fredas.. ;)

Nu ska jag pussa kudden och sova skönt i minst tio timmar, puss puss puss puss! ♥

Kläder för ett helt afrika?

Pust.

Fan alltså vilket jobb det är att rensa bland sina kläder. Det tar aldrig slut och jag fattar inte varför man sparar så jävla mycket skit?! Det här med kläder har blivit ett sånt stort projekt för mig för att när jag flyttade till sthlm för cirkus ett år sen så tog jag med alla kläder som jag använde DÅ, så hemma i garderoben och mina byråer fanns det alltså kvar kläder som jag ansåg som icke-kvalificerade för att få följa med till stockholmo. Ja. Och detta år har nu passerat och så klart så fattar ni ju själva att under ett år (notera också nyinflyttad i sthlm och om man jämför sthlm och luleås utbud av kläder..ja. Ni fattar) så har jag ju köpt på mig en HEL del. En hel del ja.
Så plussa på kläderna som blev kvar här plus allt nytt PLUS allt som fick hänga med till sthlm. Börjar undra om det ens är mänskligt att ha så mycket kläder? Därför ska jag göra en hjälteinsats och tänka på alla fattiga som faktiskt behöver dom här kläderna och skänka bort massor.

Riktigt fint gjort, enligt mig :D

Luleyo by night

Lady Gaga var grym på grönan igår. Ja? JA, jag vet det nu ja. Det enda folks statusar bestod av på facebook igår var nånting i stil med "Lady Gaga på grönan var GRYMT! Jag dör av nice" eller "ni som inte var där gick miste om nånting"
Lady Gaga i all jävla ära, klart som fan man gick miste om nåt. Men jag svär, jag ska se henne nån gång jag med! Och då har jag kvar mitt stora fucking magiska moment med henne, suckers! ;)
Men som sagt, ni kan sluta uppdatera era jävla facebookstatusar nu, alla vet att hon var grym. Okej?

Från Lady Gaga till fotboll. Matchen gick strålande, Leo och Alviksgänget vann med 9-1 (!) mot Infjärden ikväll. Synd bara att vi missade dom 3 första målen, men wtf, det var en perfekt kväll att spendera ute kollandes på fotboll med tjejerna hur som helst! :)
Efter matchen blev det lite roadtrip i stan, lite fika på roasters och nattmys utanför seven. Alltid lika uppskattat :)





2cool4school, jag vet. Kyss!♥

P.S Jag tror fan jag ska bli en blondie igen. D.S

Älska solen!

Jag har tänkt göra om bloggen när jag har tid och lust. Den känns grå och tråkig att skriva i och teckensnittet är katastrof!

Luleå är förövrigt fantastiskt just nu<3 +25 grader och klarblå himmel. Och varmare ska det tydligen bli, men jag klagar inte, jag NJUTER! Norrland är så vackert på somrarna. :)
Nu är det bara en svängom på färjan som saknas, har inte vart där en enda gång i sommar ju. Får bli till helgen kanske, hade vart nice! :)

Nu ska jag bara invänta Johanna och Sara som kommer och hämtar upp mig för vi ska dra och kolla på fotboll! :)

PUSS!

It´s time to move on

Jävlar vad trött och sliten jag är. Har vart mycket den här veckan. Mycket på ett bra sätt, även om vi har tänkt ge upp flera gånger. Massa skratt, massa städning, lite tårar och massa minnen från året på vårat älskade Liljeholmen. <3
Den 1a september är det Sollentuna som gäller för vi fick den superduper fina läggan där! :D Den är verkligen finast av dom tre lägenhterna som vi haft hitilss. 90 kv, inglasad balkong, nyrenoverat badrum med tvättmaskin och hotellsängar. ;) Låter inte helt fel. Det kommer bli bra månader med Sara och Mallan, längtar redan tjejer!

Vi anlände iaf till luleå igår vid 22-tiden och vi startade vår roadtrip från sthlm på fredag eftermiddag. Kom till sundsvall vid 21 på fredag kväll och sov på ett nice hotell inne i stan. :) Tog en sovmorron på lördag och brummade med våran snygga opel astra kombi från sundsvall i ösregnet vid 14-tiden.. chillade hårt och stannade i härösand, ö-vik, umeå och skellefteå.
Ingen var nog gladare än våra familjer när vi äntligen anlände efter en veckas oro för vår roadtrip. Stackare. Det kan inte vara lätt att vara förälder inte.

Nu är jag iaf hemma i luleå ett par veckor och det känns riktigt bra faktiskt även om jag har lite sthlm-abstinens. Men det är bara bra, då kommer det bli extra kul att flytta ner igen! :)



Fucking lovely liljis<3
Nu är det sängen som gäller, puss!