Kaffe är the-shit

Efter en STOR kopp kaffe, massa vila och några timmar senare börjar jag sakta men säkert känna mig laddad igen. Det enda som behövs nu är en dusch, middag och en fixning så är allt som vanligt igen ;)

Jo föresten, Johanna köpte shotar för 800 igår, HAHAHAHA jag dog när hon sa det. Så hon hade lite ångest idag och ville inte riktigt kolla sitt konto. Haha en annan gjorde som sagt inte av med en krona igår så I´m proud!
Det var faktiskt en fin kväll igår, på alla sätt och vis. Det är skönt att reda ut saker också, så man inte går omkring och tycker illa om människor som man egentligen tycker är bra. Så tråkigt om man alltid ska gå omkring och störa sig på saker.

Men men nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta middag innan det är dags för rosé och fanta, skål!

Puss igen, L


I don´t mind at all

RABIH ÄR FORTFARANDE KVAR I IDOL? Wazzup med det asså? Nu får ju fan tv4 ta bort han från programmet, vadå annars verkar det ju som att han kommer vara med i finalen?!
Att Erika åkte ut var ju också trist för jag gillade henne, men Calle är ju kvar iaf ;) Tur det.

Igår vart det party! Fest hos Sandra och Frank på östermalm, svinkul att träffa Sandra! :) Så himla länge sen! Drog vidare på Cleo sen där det vart shotrace i baren, vilket är en av mina favoriter så jag bangade inte! Jag är mest nöjd för att jag kollade kontot nyss och det gick inte en krona igår :O STORT säger jag bara.
Dock vet jag inte om jag är lika nöjd att jag har lovat att köra en tvådagars, vilket betyder att det typ är några timmar kvar innan vinet ska börja pimplas..

Nä men det är väl bara att göra sitt jobb då! Nejdå, men det ska bli kul att köra ikväll igen :) En toppenkväll igår så vi får hoppas på en rolig kväll ikväll också, vi har ju i princip aldrig tråkit så det brukar inte bli misslyckat så ofta :D

Vi tog fan inga bilder igår kom jag på nu, triisst! Får jobba hårt med kameran ikväll då ;)

Nu måste jag ta och vila ett tag om man ska orka med kvällen, vaknade upp förkyld idag också så, men man är väl härdad ;)

Ha en bra lördag för det ska jag ha! PUSS, L

I don´t believe you

SJUKT kallt ute nu, typ -6 :O Var ute och promenerade med Saris tidigare och jag har typ frossa nu när jag kommit in i värmen. Tog allt för lite clothes så får skylla mig själv ;)

Har vart väldigt aktiv idag btw. Storhandlat med mami (Den där jävla handlingen alltså, haha), städat en massa som den duktiga dottern jag är OCH fått ännu en diss från ett jobb. Ringde nämligen till luleå kommun och tänkte höra om jag kunde få aktivera mig som korttidsvikarie som personlig assistent igen, jobbade där förra året. Men näe det gick ju tydligen inte alls nu näe. Inget behov just och så påstod hon att dom har som krav att man ska ha gått ovårdnasprogrammet som minst.
MEN JAG HAR JU FÖRHELVETE JOBBAT DÄR?! Men näääääääe fan så less jag är på att hålla på så här, få dissen dag efter dag.

Allt går fan emot mig för tillfället, vilket det har gjort ett tag nu. LESS SOM SATAN. Undra när turen vänder då?

En sjukt bra grej och som jag uppskattar som fan är att Johanna mami ska klippa mig ikväll! Hade dött en dag till med det här håret. Eller "håret", för just nu är det bara nå ris som ligger ovårdat uppe på skallen. Huja.
Om man skulle ta och slå till på en rejäl hårinpackning imorn? Hade behövts om man säger så ;)

Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen invänta Johanna :)

PUSSPUSS, L

Lill Lördag!

Onsdag redan, VA?! Fort dagarna har gått den här veckan, och onsdag idag betyder att man får partaja lös på fredag! KUL :) Blir nog en tvådagars den här helgen, shit ska man verkligen palla det? :O Det är ju halloween för fan och Saris är här, då orkar vi! :D

Idag tog jag och Sara iaf en låååång promenad på typ två timmar, mina lår var ISKALLA när jag kom in men det var det värt! Mycket skönt. Vi blev väldigt nostalgiska och gick in i Björxhallen, SHIT VAD DET KÄNDES kan jag ju säga. Alltså hur många steg har man tagit i den hallen undrar jag? Både på idrottslektionerna 7an-9an och ALLA DESSA BASKETTRÄNINGAR. Och alla häng där, det är ju galet. Ibland var vi där 7 av 7 dagar i veckan ;) Fanns ju mycket att titta på, alla våra lovers. Ojojoj. VILKA JÄVLA TIDER.

Dessutom, HELT random hörde jag av mig till Korpen idag (HAHAHA) fråga mig inte varför, men jag fick för mig någonting. Jag och Sara gjorde praktik där i trean på gymnasiet och jag tänkte att dom kanske behöver hjälp där med någonting i alla fall. Någon timme senare ringer en trevlig tjej upp mig och säger att dom inte behöver någon personal på kontoret men hon frågade om jag är intresserad av att utbilda mig till instruktör. Haha.
Helt random asså, men jag gillar ju själv att gå på såna där grupp pass så jag ska fundera på det. Hade faktiskt vart kul med någon sån syssselsättning. Vet dock inte i vad bara, gympa, bodypump, box? Jag fick välja och vraka fritt ;)

We`ll see ;) Då kan jag ju i samma veva ta chansen att bygga upp min kondition jag en gång hade men som försvann långt ner i vinflaskans botten. Tyvärr.

Vi säger puss på den, L

Vet inte

Fan vad jag känner att jag måste klippa mig alltså! Kollade på bilderna från helgen och det är verkligen superslitet i längderna. MEN det har ju blivit så LÅÅNGT nu ÄNTLIGEN.. fast jag vet ju själv att det är tusen gånger finare med ett kortare fräscht/fint hår än ett långt som ser ut som en risbuske. MEN ÄNDÅ. Det känns hemskt att behöva klippa av det nu, för det behövs klippas en bit kan jag ju säga.

Jaja, jag får väl ta tag i det snart!

 

Idag har vi äntligen träffat Sariiiis! :)) Vi har gått på stan och svamlat runt lite och så blev det en chai latté på waynes, NICE!

Vi snackade nåt om att hyra film ikväll, så vi får se vad som händer och skeeer :)

Hörs! Puss, L


you can have whatever you like

Det är lite småkul när man vart ute och härjat i dimman, vi säger på lördagen nu som i helgen. Söndagen är man fortfarande lite dimmig och inte riktigt med. Sen kommer måndagen och det är som en helt ny värld och saker som hände på lördagen har sjunkit in och känns väldigt konstiga. Visst är det lite så?
Eller så kanske det bara är så för oss som går all in..

Nåja. Idag mötte jag upp min alldeles egna Hoffa på staden och drog en repa. Hoffa shoppade och jag tittade på, som vanligt ungefär ;) Det är groteskt hur lite kläder jag köpt dom senaste månaderna. Nästan FRUKTANSVÄRT. Jag kan typ räkna det på en hand, hahahaha. Ett blommigt linne, en vit tröja, ett par lackleggings, en mössa. Jag kan ärligt inte komma på någonting mer? HAHA. Fast världen går nog inte under för det, för min garderob svämmar ändå över och hela mitt golv täcks av kläder, så nä jag ska väl inte klaga ;)
Träffade Kakis som jag måste säga grattis till, eftersom hon kläckte att hon tagit körkort förra veckan! Så grattis lillan :D

Och ikväll ( i natt typ) kommer Saris hem! Wiiiie :D Blir kuuul!

Okejokej, jag lovade ju bilder från i lördags så here it comes:
















Grabbarna rockar loss på sista bilden ;) Haha, där hade det börjat spåra lite så vi drog till krogen strax efter. En jävligt kul kväll, dock kom jag och Jojo fram till att den var EXTREMT mycket mer dimmig än vad man trodde igår. Hehe.

Näej, nu ska jag snart dra mig mot sängen tror jag, sjuklig mensvärk så jag vill bara DÖ. Såna här lägen suger det att vara tjej. Helvete.

Puss natti, L

 

 


Kärleksfull Lindsi

Eftersom bloggen är så seg på kvällstid så ids jag inte lägga upp några bilder ikväll, får bli imorgon istället! Men den som väntar på något gott ;) Nä skämt å sido.

Jag har precis haft ett lugnande samtal med Sarisen som hade hjärtklappning. Hon propsade på att ringa jouren och få göra ett ekg, men efter att jag hört hennes fyllehistorier från gårdagen är jag rätt övertygad om att hjärtklappningen kommer från festandet. Du kan nog räkna bort hjärtfel Saris ;)
Saris som förövrigt kommer till hit till LÅ på tisdag (om hon nu vill boka någon jävla gång!) :) Ska bli kul att träffa henne, väldigt länge sen!

Ikväll har jag DRUCKIT VATTEN och sett Ensam mamma och nu sitter jag och ser Love actually. Gullig film :) Jag känner mig typ kärleksfull nu, haha. Jag brukar göra det när jag är bakis faktiskt, vet inte varför. Man känner sig lite småmysig hela bakisdagen typ. Man vill bara ligga framför tv:n och mysa.

Utvärderade gårdagskvällen tidigare idag med Johanna och vi kom väl fram till att det var en riktigt lyckad kväll som jag skrev tidigare :) Johanna sa kanske 30 gånger att jag var SÅ SÖT igår, hahaha, hon var väldigt kärleksfull i kön in till Cleo! Du var också söt Sippo :)
Fick höra att jag var vacker också, så det kanske låg någonting i Johannas tjat ändå? ;)

Nä, nu ska jag börja fundera på att krypa ner under täcket, need som sleeeep. Måste bara skriva en grej först:


- Sometimes good things fall apart, so better things can fall together.


Är det inte ganska sant ändå? Tycker det är sjukt mycket sanning i det iaf.


MASSOR med pussar bara för att jag är kärleksfull ikväll, L ♥


HOFFA!

Mannen, myten, legenden! Okej inte riktigt, men han är min hjälte. Ni som undrat vem denne Hoffa är, här kommer han:






Jan "Hoffa" Lenhoff från Tusenbröder ;)

Klockrenaste igår var ju att Johanna kallade mig för Hoffa på Cleo, hahahaha! Och jag kläckte att en person där igår höll Hoffa-standard. Haha dör. Vi är nog VÄLDIGT skadade?


A classic!

Party igår som sagt, en riktig kanonerskväll! :) Kanske en rätt intressant kväll? Eller? Jag vet inte riktigt.
Hur som helst började kvällen hos Pekka (viktigt med två k:n) med hockey och vin med Pekka, Classe och Jojo. Öl för grabbarna ;) Luleå vann efter sudden så då höjdes stämningen och vi gick in i dimman ;)
Sen bestämde vi att gå på Cleo, första gången i år och det var sjukt nice faktiskt! SKÖNT med ett dansgolv, vet inte när man var på ett senast? :O Allstar är bra, men musiken blir enformig i längden och trist utan dansgolv.

Nä så riktigt kul hade vi igår :) Det behövdes VERKLIGEN en sån kväll kände jag. Det är som skönt att glömma allt annat för ett tag. Bara strunta i allt som går emot en och ha kul. Guld.

Lägger in lite bilder från igår senare, nu ska jag kolla på nyaste Wallander "Prästen"!

STOR PUSS idag pga den roliga kvällen, PUSS, L

Det är väldigt fräs-EY

Nicklas åkte ut ur Idol igår, typ lite trist ändå? Jag tycker han höjde stämningen lite, lite cräääjzy sådär! Rabih och han borde DEFINTIVT ha bytt roller igår (alltså att R åkte ut och N stannade) MEN ALLTSÅ VAD ÄR GREJEN MED RABIH?! Han lät exakt som Lisa Miskovsky själv igår, hade man spelat upp bådas versioner hade man inte kunnat gissa vem som var Rabih och vem som var Lisa. Med andra ord: Han är VÄRDELÖS! Och alla tjejer, kom igen nu och öppna ögonen!


Men Calle in my heart var bäst igår med sin Lenny Kravitz låt, LÄTT! :) Undra vem som kommer vinna skiten? Lite spännande ändå, för ingen känns sådär självklar i år. We`ll seeee ;)

Efter idol såg vi klart sista delen av TusenBröder, ååååååååh vad BRA DET ÄR! Utan tvekan den bästa svenska serien jag någonsin har sett! Helt fast och rörd är jag typ fortfarande när jag tänker på Hoffas räddning av Annelie. AWWWWW. Och när Hamid och Hoffa träffas igen, lätt dom två bästa scenerna på hela serien! :)
Lite ledsen för att vi har sett klart det, borde dock komma en fortsättning tycker man ju? Jag och Jojo har ju hela upplägget framför oss ;)

Och idag blir det part-EY! ;) OOH, vad laddad! Hade egentligen velat ha en ny outfit, så i hopp om det åkte jag in till stan idag men gav upp VÄDLIGT fort. För mycket folk, löning och sjukt varmt så jag dog. Då gräver jag hellre fram nåt från garderoben. Nåt ska man väl ha som duger ;)

Nu ska jag dra en repa till konsum och efter det blir det duschen, leta fram kläder, middag, fixning och sist men inte minst: SKÅL! :)


Idag är det lörd-EY så jag känner mig lite glad och det blir TVÅ stora pussar, PUSSPUSS! L


Poison

Jaha, ett par skor rikare var man då. Måste tillägga att det är vinterskor! Ingen är stoltare än mamma just nu. Hon har nämligen tjatat på mig i åratal VARJE vinter att "men herreguud du måste ju köpa ett par vinterskor som en vanlig människa!" Ja mamma, nu har jag gjort det. Det tog bara en sisådär 7 år? När man typ gick på högstadiet så var det ju så himla "töntigt" att använda vinterskor, så då trotsade man ju och använde sneakers året om. Haha. MEN nu så iaf, ett par fina svarta med ludd från Din Sko vart det, väldigt mysiga! :) Dom och jag kommer nog komma bra överens i kylan i vinter. Hihi.


Vi vandrade även förbi Kicks i hopp om att dom hade fått in Bobbys nya hårvårdsserie med schampo/balsam/hårspray (jaaa, man går ju alltid på all jävla reklam), så vi slog till båda två på schampo och balsam. Får återkomma med resultat senare, det ska ju tydligen vara lika bra schampo man köper hos frisörer, men ja, vi får väl se?

Är väldigt sugen på party imorn, dock inga fastställda planer än pga brist på förfestställe :P Det är såna grejer jag hatar med att bo hemma, man har aldrig någonstans att vara när man ska förfesta och sånt, eftersom man alltid har en hel familj att ta hänsyn till. Bor man själv kan man vara sjukt spontan och bara be folk komma hur som helst, nu måste ju allt planeras lång i förväg.
Börjar bli väldigt less på att bo hemma, men jag kan ju inte flytta så länge jag inte har något jobb. VARFÖR ska allting vara så svårt hela tiden? Det finns ju alltid en hake med ALLT. Alltid någonting som stoppar en. Det är få saker som verkligen går som man vill.

Ja jag vet inte? Tror mitt onda pms-humör sitter kvar lite sen igår, världens utbrottinlägg här två inlägg under. He he.

Och marken här utanför är numera vit :O Kanske lite mysigt med snö? Nåja, jag är ju förberedd för vintern iaf, jag och mina nya pjux ;)



En LITEN puss, L


TusenBröder

Igår vart det Tusenbröder maraton, mycket nice! Ett tag var jag så inne i det så jag trodde typ att jag själv var med i serien, haha. Men nu har vi bara EN del kvar, jag sörjer typ?! Shit.

Somnade alldeles för sent men är rött pigg idag ändå. Fan vad grått och trist det är ute idag också :S Blir iaf staden med Johanna idag! Ska köpa ett par skor och såå :)

Måste börja fixa till mig lite här nu, hörs senare!

Idag blir det en puss, så PUSS! L

Vad fan lever vi i för värld?

OKEJ. Varning för ARGT inlägg och MYCKET arg tjej.

Jag är LESSLESSLESSLESSLESS på att vara arbetslös. JAMEN HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA EGENTLIGEN?! Jag är TRÖTT på att bli nekad, dissad och FRAMFÖR ALLT, jag är trött på att man måste vara nån för att få ett jobb eller känna halva stan för att ens ha en chans. JAMEN VARFÖR SKA DET VARA SÅ?
Jag är 21 år och det finns säkert tusen saker som jag VET att jag klarar av men jag får INTE CHANSEN ATT VISA DET eftersom man på alla jävla äckliga jobb måste ha ERFARENHET.

MEN HUR I HELVETE SKA MAN NÅGONSIN FÅ ERFARENHET OM MAN ALDRIG FÅR PROVA PÅ NÅGONTING?!

Det känns ju faktiskt många gånger som att företagen stoppar dom unga till jobb. Man ska inte tvingas börja plugga direkt efter gymnasiet om man inte vill. Speciellt inte om man inte vet vad man vill plugga till.

Jag såg någonstans i en tidning igår om några tanter och gubbar som har GÅTT I PENSION som jobbar. Det var nåt företag som hade startat till såna pensionärer som ville ha någonting att göra efter pesnionen och tjäna lite extra pengar.
Det är inget fel med det tycker jag, MEN jag tycker man FÖRST och FRÄMST ska prioritera oss unga, för det är ju ändå vi som är framtiden? En som är typ 67 bast har ju redan jobbat sitt liv, ska den då gå före mig? Ska jag behöva gå omkring arbetslös och sysslolös för att man prioriterar en jävla PENSIONÄR före mig?! Näe, fy fan åt det här säger jag bara, det är fan åt helvete :O




Så där arg känner jag mig just nu!

INGEN PUSS, L

Ett klipp eller inte?

Igår såg jag Slumdog millionere, och ja jag vet inte riktigt? 8 oscar tycker jag nog inte den är värd, men bra var den. Inte riktigt min typ av film, men måste bli lite bredare i mitt filmtittande ;) hehe.

Somnade riktigt tidigt igår, var hos pappa hela långa dagen och jag var sjukligt trött HELA dagen! Trodde att jag höll på bli sjuk där ett tag, men i natt har jag sovit 10 sköna timmar så nu är jag fit for fight igen!

Idag är det en riktigt grå och tråkig dag, ska åka och storhandla maat med mami om ett tag, sen funderar jag på en långprommis eller spirngtur och ikväll blir det TUSENBRÖDER! :) Som jag älskar den serien, stör mig dock nå sjukligt på att Hoffa förstör sitt liv. Snygg-Hoffa ;)

Nu kallar handling, så vi hörs!

Btw. Jag är svinsugen på att klippa LUGG. Ska man eller inte? Det är ju frågan.

PUSS&KRAM, L

 


SCARY

Hade en väldigt bra tisdagkväll igår :) Först ut var Plannja-Solna där Plannja var utklassande bra och vann med 30 poäng! Mycket bra. Sen blev det seven för lite fika och så tog vi över Pekkis lägga medan han jobbade och tränade. När han kom hem vart det skräckis, "Från andra sidan". Dock var den inte SÅ läskig som Johanna hade sagt innan, men läskig var den. Eller okej, Charlotte var LÄSKIG, inte så mycket annat.
Man blir ju alltid så töntig när man har sett nåt sånt där och jag trodde typ att jag skulle se henne i mörkret när jag kom hem, vilket har resulterat till inte så många timmars sömn, haha.
Men klockan fyra insåg jag iaf att det inte skulle vara samma feeling om Charlotte stod i mitt rum, som när hon stod i det stora läskiga barnsjukhuset. Så jag vann över Charlotte och somnade ;)

Nu ska jag ta och äta nånting och sen ska jag och mami bege oss till pappa :))

Love, L

Hur gör man?

Lindsi har vart lite duktig idag och tagit en långprommis idag samt sökt ett jobb. Good tisdag hittilss! Och ikväll blir det plannja - solna med Joooojo :)) Sen kanske kanske lite tusenbröder på det också? I så fall är min tisdag fulländad måste jag säga.

Alltså jag har typ värsta idén som hade varit så SJUKT kul att genomföra. Alltså verkligen något jag vet att jag hade brunnit för och gjort bra! Jag och Johanna pratade om det igår och jag vart typ taggad på riktigt.
Dock känns det omöjligt att någon gång kunna verkligen GÖRA DET. Men varför? Andra lyckas ju, då kan man väl själv lyckas också?!
Men just i dagsläget känns det faktiskt omöjligt. Jag sitter liksom här, i radhuset på Björx, utan jobb och tillbaka på ruta ett igen.

Hur fan går man från idé till verksamhet?

Dagens kluring.

Over&out, L

Just nu...

skulle jag vela..


... ha ett JOBB


... ha pengar så jag kan SHOPPA kläder och skor!


... ha en egen lägga med ALLT dvs en fet tv, en snygg soffa, bord stolar, lampor OSV..

... ha körkort

... ha en resa till ett varmt ställe

... att 2009 slutar BRA och att 2010 blir ett fint och lyckligt år

... ha en skön fylla med sköna polare

... att jag kommer på vad jag vill göra i framtiden

... att inte vara så jävla morrontrött

... ha ett gymkort så jag kommer igång med träningen igen

... GÖRA NÅT CRÄÄÄÄÄJZY

Jo hörrni, vägen till lyckan är lång tydligen...?


Always sunday

Ikväll hade jag tänkt att jag skulle ge den brittiska versionen av Wallander en chans. Jag gav upp efter fem minuter. Den SÖG verkligen, bara fult när han ska heta Kurt och dom uttalar det "KÖÖÖÖÖÖRRRRRRT". Och när dom säger alla andra svenska saker. Nä, det där var en riktig FLOPP!
Jag älskar verkligen svenska Wallander och har sett alla filmerna, så att se det här var en skam. Kom på något eget istället för att copa vårat.

SÅ, då har jag klagat färdigt om det dåååe.

Och helgen är slut igen. Gud vad korta helgerna är alltså. Ja jag ska väl inte klaga jag som inte har något jobb, men ni fattar inte vilket helvete det är heller. Är så rastlös och uttråkad så jag nästan hade kunnat jobba gratis bara för att ha något att göra om dagarna. Okej, kanske inte rrrriktigt gratis men ni fattar grejen. Inte kul någonstans.

Äh, nu har jag snart suttit med det här inlägget över timme och inte kommit någonstans så nu ska jag ta och krypa ner i sängen strax istället, mer värt! ♥

Puss, L


My little recension

Okej jag vet fan inte hur man stavar recension (?) men förhoppningsvis fattar alla vad jag menar, annars får ni väl gissa eller kontakta mig på något vis. Ja ni kan ju alltid mejla mig på: [email protected]. Shit, min mejl kommer ju bli bombad nu och jag kommer inte ha ork/tod att svara på alla era mejl. ELLER SÅ INTE.

Filmen var iaf sjukt rolig och jag tycker alla ska gå och se den nuuu :)) Den var bra för att vara en svensk film faktiskt och Kjell Bergkvist var bra! Men GUD så smal Tuva Novotny var, det var inte fint någonstans tyckte vi. Hon såg ut som ett streck :O Nåååja, verkligen sevärd hur som helst!

Förutom bion har jag verkligen inte gjort någonting vettigt idag. Har vart seg och trött. Gick omkring i pyjamas till klockan fyra, det säger väl allt. Men ibland får man. Gjorde ett litet tappert försök till att städa mitt rum men njaa.. det gick väl lite sådär. Får ta och göra ett nytt försök imorgon..eller någon annan dag. He he.

Nä, ikväll får det bli en "tidig" kväll, om man jämför med igår iaf, är sjukt trött så ska ta och krypa ner under täcket nu. SKÖÖNT med sömn. Natti natti!

PUSSPUSS, L

Free fallin`

Sjukt seg idag trots att vi tog det lugnare än nånsin igår. Haha. Somnade dock inte förän kvart över fyra i natt så det KAN ju ha nåt med det att göra. Smartskalle som man är, men vi kunde inte slita oss från Tusenbröder. Sjukt bra serie och jag är förvånad att jag inte sett det tidigare! Serien är ju komplett fan, spännande, rolig och sorglig. Man blir väldigt fast iaf ;)

Vi såg ju idol först och jag säger bara: TACK FOLKET! Tack för att ni har förstått att Camilla inte hör hemma i idol. FINALLY. Det tog en jävla tid måste jag säga. Jag har inte gillat henne en sekund under programmet, kan inte sätta fingret på varför, men hon är för mycket på något sätt. Så där så man bara bli less och iriiterad. Nä USCH.
Calle gjorde ett förvånansvärt bra framträdande, Reza var cool som vanligt och Erik var kung. Nice idol och fredagkväll  med andra ord :))

Ikväll blir det, konstigt nog inget rosévin, klackedojjor, minttu och Allstar, utan en lugn lördagkväll i biosalongen med Jojo :) Vi ska nämligen se denna film ikväll:




Den hade biopremiär igår och har fått fyra plus så det verkar ju rätt lovande :)) Den verkar rätt rolig iaf! Får väl återkomma med en recension sen, haha.

Pussochkram, L

Calle Kristiansson

Men ÅH. Calle ska sjunga Bad i idol ikväll. Nu vart jag ganska besviken, för jag tror inte att den låten passar honom riktigt. Shit jag är typ nervös för hans skull. HAN MÅSTE SLUTA TITTA NER I GOLVET NÄR HAN SJUNGER. Annars jävlar! För man KAN inte sjunga Michael Jacksons Bad och titta ner i golvet hela låten.
What´s up with golvtittandet asså?! Du är ju ARTIST Carl pedal, inte en blyg jävla tönt.

Hejar på dig ikväll om du lovar att titta in i kameran! Puss!



Friday I`m in looove

Sitter med en skön spelningslista, känner fredgaskänslan och är oerhört glad att jag inte behöver gå ut i regnet en dag som denna.
Tiden går lika fort som alltid och det är helg igen, men det blir nog en väldigt lugn och skön helg tror jag. Känns som att man behöver det faktiskt. Vi har ju inte varit dom som har bangat party dom senaste helgerna så en vit helg skadar nog inte, snarare tvärtom ;) Fast Allstar lär nog sakna oss, standarden på helgerna ju.




Ikväll blir det chill hos Pekkis med idol och tusenbröder! Perfekt sätt att spendera en fredagkväll på.
Hoppas alla får en bra fredag! ♥ 

pusspuss, L


Sweet dreams

Har nyss pratat med Sarisen i nästan två timmar, strålning here we come! Vi har inte setts på över en månad snart, lääänge, alldeles förlänge! Men det är skönt att veta att vare sig man bor 100 mil eller 5 min från varandra så kommer man alltid ha samma fina vänskap som man alltid haft. ♥ Det är en stor trygghet som jag önskar alla människor.
Men snaaart kommer du iaf och hälsar på LÅ, ska bli jättekul! Jag och Jojisen saknar dig, ingen kväll är fulländad utan dig och det vet du.




Love you! ♥


Hade egentligen tänkt gå och lägga mig för länge sen men nu vart det inte så och det spelar ju faktiskt ingen roll ändå. Jag hatar det här när man inte har några planer att vakna upp till. Dock längtar jag till kvällen och iiiidol med Johanna :)

Och snart har hösten passerat här och vintern står för dörren. Jag gillar hösten, men den skulle gärna kunna få vara lite längre än vad den är. Det är mysigt när det, efter en ljus, varm och solig sommar, börjar bli mörkare på kvällarna och man kan med gott samvete stanna inne under en filt, med en kopp té framför något meningslöst men roligt tv program.
Men sen kommer vintern, som enligt mig är oändlig här uppe. Våren kommer alldeles för sent, men våren är min absoluta favoritårstid. Ljuset börjar komma tillbaka, snön smälter och det bästa av allt: man har hela sommaren framför sig. Det är verkligen en underbar känsla som jag älskar. Sommaren är verkligen fantastisk, finns inget som slår den.

Och jag kan fortfarande inte förstå hur klockren den här sommaren verkligen blev. Jag rankar den högt på listan med mina favoritsomrar, för den var underbar rakt igenom! Vi tog oss igenom den här sommaren med ett stort leendé på läpparna, dag som natt. Den hade inte kunnat bli bättre.
Jag ser det fortfarande framför mig: våran underbara balkong, glasen med rosé som står ostadigt på räcket och inifrån lägenheten spelas The Killers alldeles för högt. Inte för oss, men för grannarna.
Vi duschar en efter en, en snabb fixning och solbrännan vilar skönt på huden.







Den här bilden beskriver sommaren rätt mycket för oss. Spontan, varm och rolig. Vi tog livet med en klackspark och brydde oss inte om morgondagen. Det borde alla göra ibland, man behöver det. ♥


Nu blir det sängen iaf! Imorgon är det en ny dag. Puss på er! ♥


Sanning or not..



"Sometimes good things fall apart so better things can fall together."




Kanske det ligger någon sanning i det?





The golden days part 1


Det är lite småkul att gräva låååångt bak i arkvien ibland...



  





Blackheadsen och nån rätt grov modemiss här och där. Johanna verka tycka det var ballt att ha jackan öppen mitt i smällkalla vintern? ;)


Dreaming with a broken heart.

Vad jag känner mig trött på allting idag. Vet inte varför, men jag har en jobbig känsla inom mig , vilket jag haft hela långa dagen.
När man inte är speciellt sysselsatt under dagarna tänker man så fruktansvärt mycket. Man kan göra sig själv sjukt nere alltså. För det mesta blir ju negativt också.
Man tänker på saker man inte har, som man skulle vilja ha. Varför är det alltid alltid så?

Och varför är det så lätt att gå miste om saker som någon gång kanske hade kunnat bli bra? Att man ska vara så omogen och töntig vissa gånger.

Nä. Gjort bort sig har man gjort allt för många gånger under sitt liv känner jag. Måste bli ändring på det nu.

Åh vad man blir sensitive på kvälls och midnattskvisten. Nu ska jag iaf sluta snacka gojja och lägga mig under täcket och kolla The City.






Your body is a wonderland. Vi säger bra så och puss alla som läser! ♥ Natti.

pics



                               




Love those happy little moments.


Drömmen lever än, eller?

Shit vad jag började sakna fotbollen (japp, ni läste rätt: FOTBOLLEN som jag slutade med när jag var 13!) ÅHH, jag ångrar så himla mycket att jag slutade med den och fortsatte med basketen, för fotbollen var mer "min" sport om man säger så.
Jag kommer ihåg vårat guld i pite summer games, alla guld i sparbankscupen på tuvåkra i gammelstan. ALLA svettiga träningar på somrarna ute på Björsbyfältet och alla five a side matcher och träningar i arcus på vintrarna. Kan fortfarande känna hur det kliade innaför benskydden från konstgräset i arcus. Ha ha ha.

FATTAR inte varför jag slutade! Eller jo, våran gemenskap i laget blev katastrofal och det kom in jättemånga nya spelare som tog en jävla plats och sen glömdes vi "gamla" spelare bort. Tränarna var inte så mycket att hurra för. Kändes inte alls lika kul som det hade gjort innan så jag bestämde mig för att lägga fotbollsdojjorna på hyllan (helt ärligt trodde jag inte det skulle bli förevigt..) och satsa på basketen.
Jag har alltid älskat basket, ända sen jag var liten tjej, men det var egentligen inte min sport på det sättet utan jag trivs bäst på läktarplats och jag önskar typ att jag hade insett det tidigare, för HUR mycket jag än tränade stod jag och stampade på samma ställe. Jag trodde aldrig riktigt på mig själv när det gällde basketen för jag kände nog någonstans att det inte var rätt.

Men som med allting annat är det så lätt att vara efterklok. Det är synd att man inte inser vissa saker innan det är för sent.

Ibland skulle det vara kul med något "fritidsintresse", låter som 12 bast men ni fattar. Känns ibland som att man hade så mycket när man var yngre och ingenting sånt alls nu. Klart man har vänner, familj och allt sånt roligt men man har som inget "eget" så där som sysslar med.
Kanske man ska damma av och snöra på sig fotbollsdojjerna igen nästa vår? Coolt det hade varit ändå.

Kan få såna här ryck ibland, så hur seriöst ni ska ta det vet jag inte, men det hade verkligen varit kul måste jag säga.

Men nu ska jag hoppa i säng iaf, hörs en annan dag. Godnatt.


En sån vill man ha

Fasen vad trött jag är hela tiden. Spelar ingen roll om jag sover ett halvt dygn i sträck, always tired.
Kanske har järnbrist? Eller så är det den årliga vintertröttheten kanske? Är alltid sjukt trött den här tiden på året.

Jaja. Finns inte mycket att förtälja för tillfället mer än att jag sökt TVÅ JOBB på två dagar. SCORE eller?! Så kan det va och hoppet lever lite igen. Som alltid.

Näe, har ingen lust med det här just nu så istället får ni en fin bild att vila ögonen på...






Glennisen från färjan, vart lite kär i honom igår. Vilken handyman! Det hade man ju inte tackat nej till. JAAAJA, jag vet att du kommer håna mig nu Johanna ;P Haha.

Pusspuss! ♥


Always love.

Ja då ska vi se här då vad som gick fel igår, faktiskt inte så mycket som jag trodde ändå.. men Sverige loosa (inte så chockerande dock, jag har sagt det förut och jag säger det igen, SVERIGE ÄR ALLTID SÄMST NÄR DET GÄLLER) då vet vi det då.
Hmm, förutom förlusten så var nog det enda missödet ett vinglas mindre i Jojos vitrinskåp. Hon blev lite kärleksfull mot mig (haha NEJ INTE SÅ) och kärleksförklaringarna blev lite för intensiva för en ostabil Johanna som kraschade i golvet så vi fick börja torka mobilerna som blev dränkta i vin, byta sockar och fixa och dona där i fyllan innan vi drog ut på Allstar. Hahaha, tvåmannafester är verkligen underskattat asså!

På Allstar var det drag som vanligt och vi hookade upp med Pekka and the gang, hade väldigt skoj precis som alltid! :)

När jag skulle hooka en taxi hem utanför max så skulle jag fråga en om han var ledig och så höll jag mobilen i handen SOM GLIDER UR MIN HAND OCH HAMNAR MITT UNDER TAXIBILEN. "Jaha, det var den mobilen" hann jag tänka och var helt säker på att den skulle krossas. Jag försökte förklara för chaffisen att den låg där under men han hörde inte och körde iväg. OCH TACK DÄR LIGGER MIN SILVRIGA PÄRLA HEEEEEEEEL!

Sen när jag väl fick en taxi så sa jag anklagande till chaffisen att "det är ta mig fan lika dyrt att åka från stan till björx, som björx till kallax" Haha så han hade inget att säga till om utan sa bara "Näe, det är det inte alls. Men jaha, jaja jag stänger väl av taxametern då"
Jag har en tendens att vara väldigt hård mot taxichafförer hahaha.

Nåja, idag har jag inte känt mig som en människa men efter mängder av vatten och en TACO middag börjar jag nu sakta men säkert hitta formen igen. NICE.

Så nu laddar jag för ett besök på kvantum med Johanna som DEFINITIVT kommer innehålla RAMLÖSA och chirre och dirre, sen se Ensam mamma söker. OSCAR, asså behöver jag säga nå mer? Ni som sett han förstår. MAJ GOD. Typ guds gåva till kvinnan? Mycket möjligt.

Bilder från igår kommer, var inte oroliga (som att NÅN bryr sig förutom Johanna och Sara möjligtvis) men eftersom jag överskattade min extremt lilla väska igår så var min kamera tvungen att sova över i Johannas väska i natt. Då vet ni,

Puss&Kraaam!


Superstar

Min lilla blogg fick typ ett litet genombrott igår verkar det som. Ovanligt många som var inne här och snokade iaf ;) VAD FAN VILL NI? Nej, jag skojja så behåller man nog inga läsare.. det är trevlarns, vilka ni nu är!

Nu är det inte lång tid kvar innan det smäller! Vi har verkligen räknat ner timmarna idag och är laaaaddad. Vad händer med att man TYP blir mer och mer laddad för VARJE helg som går? Det är ju inte helt okej. Men vi är inte helt okej, har aldrig påstått det.

Nu är jag iaf nyduschad, insmord med härlig hudkräm och nyäten. Det känns NICE. Snart blir det ännu mera nice, eftersom jag ska ta tag i sminket, kläderna och håret (låter som att jag ska på studentbal, men serrni det ska jag INTE, jag ska bara PARTA)

Känns som att nånting kommer gå fel ikväll men kan inte sätta fingret på vad. Men det lär vi ju märka imorn.


PUSS!

we built this city on rock and roll!

Vilken bra känsla jag har (som varje lördag eftersom det vankas partaj på kvällen haha) Men jag är taggad, Johanna är taggad och ikväll finns det diverse skäl att fira (finns alltid hundra skäl att fira, det gäller att hitta dom) vilket vi alltid verkar göra!


Så nu sitter vi och räknar ner timmarna tills Johanna slutar jobbet (hahaha, vilka jävla töntar vi ääär) så ska vi styra mot beverly b-näset och korka upp the WINE. Lite chirre och fotboll på det också och sen får vi se vart det bär av innan Allstar! :)


En sak till. Varför i helvete kan man aldrig ta ett nej?! Alltså vad det än gäller, JAG KAN INTE. Och har aldrig kunnat. När jag var liten kämpade jag alltid så fruktansvärt hårt mot mamma och pappa för att få min vilja igenom så jag kunde stå och skrika rakt ut (inge adhd barn där inte) tills jag fick min vilja igenom. Normalt? Njaa, men vem fan är normal egentligen?!

Nä, vi säger SKÅL på den! Och heja SVERIGE men framförallt..HEJA ELMANDER MY LOVLEY MAN! PUSS :)


I`ve got soul but I`m not a soldier

Jag vägrar verkligen inse att sommaren är över för i år och att den kyliga årstiden är här. Jag envisas nämligen med att fortsätta köpa rosévin och kör på öppna sommarskor på krogen. VÄGRA VINTERN! Jag orkar inte, så därför lever jag hellre kvar i tron om att det är sensommar/höst ;) Kanske att man ska inse snart och sluta neka, eftersom jag trots allt hade på mig vinterjackan igår för första gången den här hösten......
Näe, en helg till kan vi leka att det är sommar, för rosévinet slank ner i systemetpåsen idag också och jag ids ju inte direkt slänga det? Bra så.


Drog som sagt en stanrunda med Jojjisen idag. Lunchade på mat&prat, åt nån pasta. Rätt gott faktiskt :) Köpte lite behövligt som ansiktskräm, hårgrejs, en tunika och systemet (nej, jag köpte inte hela systemet men ni fattar jööö)
Ikväll blir det en lugn och skön fredag med basket och idoltittande, myyys! Imorgon blir det däremot sweetness och jag kommer se ut som Jesus himself så skratta inte åt mig i dimman snälla. TACK. Nä skämt åsido hö hö.






A classic!



MISS YOU OLLSI! ♥


Sweet talk

Tänkte på en grej idag när jag hade läst Saras blogginlägg. Hon satt nämligen uppe hela natten i natt och läste igenom min blogg och hade så roligt över alla våra minnen. OCH över allt stört som jag gjort genom åren.
Det är mycket det vill jag lova ;)


Iaf så slog det mig hur lustigt det är att man kan ha så mycket bra och roliga minnen med vissa människor som man idag mest tittar snett på och knappt hälsar. Tänk att det kan gå så fel? De som man en gång kallade för "sin bästa vän", de liksom existerar inte i ens liv längre.


Nåja, jag klagar inte, jag är glad och nöjd som det är idag och lite halvlame som jag är så tror jag stenhårt på följande "allt som sker, sker av en anledning" Vissa saker är meant to be, vissa inte. Man märker otroligt snabbt vilka som är ens riktiga vänner. Såna som blir sur på en när man gjort en sak men sen gör SAMMA SAK själv mot en annan vän, inget att behålla. Visst att alla kan göra misstag och alla kan ångra sig, men när man själv vet hur ledsen och sårad man varit över någonting och sen göra samma sak själv, det köper jag inte, för då är man bara ute efter någonting. Vad vet jag dock inte, hämnd kanske?



Ja ja, bra så. Annars? Fredag imorn IGEN vilket betyder helg och helg kan ju betyda fest. Väldigt möjligt att det blir en kväll i dimman igen på lördag. Men vi får se. Jag är laddad för revansch från förra helgen, ha ha ha. :)
Imorn är det iaf planerat för en heldag på stan med min älskade lovley Johanna, hon blev så glad när jag sa att jag behövde handla lite saker. Ja, jag har ju nämligen inte varit den mest shoppinggalna tjejen dom senaste månaderna såååå. Så stan tomorrow och sen blir det att se plannja :) Kanonfredag med andra ord!








Men nu ska jag krypa under täcket och fortsätta kolla ikapp The city. Som TYP är bättre än The Hills! :O Miss my lovley Lauren Conrad, hon gjorde fan hela serien.


Puss!


All these things that I´ve done

Jag tror fan att man aldrig vänjer sig vid när hösten övergår till vinter, TROTS att man är norrlänning ändå in i själen alltså. Varje år är det LIKA JÄKLA JOBBIGT att se hur termometern går mot minusgrader och framförallt KÄNNA dom iskalla vindarna när man går ut. Fy fan.

Jag ♥ vintern! Ellllller?


Nej, idag är jag inte på humör alltså. Vaknade upp till storm, har haft världens ful-dag (är glad för den som uppfann MÖSSAN!), less över att vara pank, har frusit HELA dagen och är less på falska förhoppningar.


Skitdag.

 

Nu ska jag krypa ner i min varma, sköna säng och sova GOTT. Sängen sviker aldrig alltså.

Det är en ny dag imorron. Godnatt.


oookej?

Jag hittade precis ett JOBB som jag kan söka! Typ hallelujah?! Skulle ju som inte sitta helt fel att tjäna lite pengar igen.... he he.


Mitt mål just nu är bara att försöka hitta ett jobb och sen får vi se. Det känns lite som att jag startar om på något sätt? Typ som att jag precis har tagit studenten och inte alls vet vad jag vill göra.
Men det tragiska är att jag KAN inte planera någonting just nu, det är den bittra sanningen och den SUGER verkligen.


Men det är väl så det är antar jag, sanningen och verkligeheten är det som svider mest oftast? Det är bara till att acceptera omständigheterna och göra det bästa av situationen, men ibland kan även det vara svårt och jobbigt.


Godnattens.

Fattar fortfarande inte

Trodde löpningen skulle bli fruktansvärd idag, men skenet kan bedra, trots alkoholintaget i helgen gick det förvånansvärt LÄTT! Mycket skönt och jag sprang till och med LÄNGRE än vad jag brukar :O Vad händer? Jag är nog inte mig själv just nu.


För efter lördagen så fattar jag ingenting?! Äckligt skumt och tyvärr så har jag nog bränt mina chanser rätt hårt.. Men sånt får man ta ibland. Ingen idé att vara ledsen, vi tar en jäger på johannavis istället och kör vidare!



Inte igen..

Åh, jag har en dålig ovana att ALLTID lyssna sönder låtar som jag tycker är bra.

Sexy bitch med akon och david guetta är GRYM och den kommer bli mitt nästa offer.


Fan.


Det är så vi gör det

Kollade precis ut och ser till min stora fasa att DET SNÖAR! Och får jag fråga vad som hände med temperaturen? Det är ju så sjukt kallt så det är ju nästan omöjligt att vara utomhus just nu. Ändå gick jag och Johanna ut på krogen igår med öppna sommarskor :O Japp, vi vägrar inse att sommaren är över för länge sen.


Ja, på tal om gårdagskvällen så, ja den var rätt.. spännande? Kan inte riktigt hitta rätt ord, men det var drag kan man säga. Förfesterna hos Pekka blir aldrig misslyckade och utgångarna på Allstar är oftast jävligt klockrena. Även igår, och mer än så behöver jag nog inte säga.


Om vi spårade då? He he he.


Idag mötte jag upp Johanna i stan och vi drog en max som satt fint! Inhandlade en mössa också, MYCKET behövligt. Så behövligt att jag tog på mig den dirre efter att jag betalat den :p


Nu ska jag ta och förflytta mig tillbaks till sängen och tvn, sjukligt trött!


Over&oooout!



Puss!

Är på jättebra humör idag! Känner mig nästan lite sprallig faktiskt. Hihi.


Idag ska jag och Johanna på fotboll, hem och duscha och äta och fixa sig och sen blir det PARTEY. Taggad!


Nu måste jag äta frulle och leta fram kläder till ikväll, vilket kan bli ett tvåtimmarsprojekt. Puuuh.


Ikväll ska vi spåra!

 

 


It sucks

Fan det här suger verkligen.


Need som partie!

Åh vad jag känner för en sån där riktigt kul spårarkväll just nu.

Behöver något sånt känns det som.

 

 



För vill ni veta en sak? Senast jag var på krogen kände jag mig TRÅKIG.

Det är nästan historiskt, för det jag tror aldrig det har hänt tidigare. Shit, jag blir nästan chockad när jag skriver om det.

 

Herregud.


Vem sa nåt om gratis?

När man inte har något jobb (ja, jag väljer att säga "inte har något jobb" istället för arbetslös. HATAR att säga ARBETSLÖS för det låter så fantastiskt misslyckat) så blir allt bara en ond cirkel. Allting stannar liksom upp och man förstår på en gång hur mycket pengar betyder. Låter löjligt kanske, men här kommer några exempel:

1. Shoppa. Man hittar alltid något man vill ha (speciellt PRECIS när man absolut inte har råd, aldrig annars) eller så vill man fika/äta. Så det är alltså lika bra att låta bli att gå på stan när man inte har något jobb. Eller ja om man har ett stort behov av att fresta sig själv så kan man ju. Men det är ju valfritt.

2. Träna. Att träna är ju en superbra grej att fördriva tiden med när man, ja, inte har något jobb. TRODDE JAG JA. Glöm gymmet och alla SUPERROLIGA body-pump/aerobics/core pass och förbered dig med ett tjockt lager kläder och joggingdojjorna, för gymkort kostar ju SKJORTAN. Nä, här är det uteträning som gäller och inget glassigt gym. Man får gå den hårda vägen helt enkelt!

3. Festa. Att inte ha något jobb innebär ju en MASSA tid (Nähä?), så vad är inte mer perfekt än att parta loss varje helg?! Förmodligen ingenting men att festa är mer än att bara "festa".. Eftersom jag är tjej är det alltid extra kul med nya kläder till en utgång (egentligen en dålig ovana, men tjejer är ju tjejer) vilket är = KOSTAR PENGAR. Festa innebär ju oftast att man antingen lagar eller köper mat tillsammans och vad blir det? Jo det KOSTAR PENGAR såklart. Inte nog med detta utan nu tillkommer alkoholen, ciggen, krogenbesöket och en hemfärd. Puh alltså, fattar ni hur mycket pengar det blir på en kväll? Nä, vad bra, för det gör inte jag heller och det vill jag inte göra heller..

4. Chillkväll. "MEN hallå DET kostar väl ingenting!" Tänker alla säkert, men tänk efter.. vad gör man på en chillkväll? Oftast hyr man film (är det gratis? Nej) man vill förmodligen ha något gott som godis/chirre/dirre/fika/popcorn (är det gratis? Nej). Visst man kan ju göra den gratis genom att kolla en hundra år gammal VHS-film och äta ett äpple man har hemma, men blev det inte genast väldigt trist då?


Det är bara att konstatera helt enkelt. Livet är jävligt dyrt.