Igår såg vi idol-Markuus

Jag, Sara och Jojo for och såg snygg Markus igår på ica maxi, hahaha, han sjöng ju vinnarlåteeeen=) han är fan skön, men han är ju norrbottning så ; )

Kvällen igår blev ju inte så jävla rolig, fy fan. Vi gled runt i tojjan och var chockade alla tre. Bläääää.

Och imorron är det nyårsafton, fan vad konstigt det känns :S hoppas det blir lyckat iaf, tycker ändå det är liiite överskattat, men jag är taggad som fan! har ju inte festat sen lagfesten i november..det mina damer och herrar, är en lång tid ; ) hehe. Sen är det ju trettondagsafton på fredag, då blire grace tror jag ; ) måste ju parta då också för Saris fyller 19 på torsdag, nästa år äre systemet lillan ;p haha.

Mamma har nyss färgat håret på mig : ) gjorde det för att det var lite blaskigt, eftersom jag var så blond innan, men nu jävlar äre i princip svart ; ) haha, men jag är nöjd!

Ikväll blir de väl nå chill, vilket det inte blir imorron : ) partyhatten på och flarran i högsta hugg ; ) vi ses allihoopa!


Dan före dan

Granen är klädd, julklapparna köpta och inslagna, pepparkakorna är bakade och jag har till och med julstädat men ändå har jag ingen speciell julstämning.. trist. Men julen kommer ju aldrig bli som när man var liten.. då började man längta redan 1:a december när julkalendern började och man var full av förväntan ändå fram till den 24:e. Den 23:e hade jag alltid svårt att somna för jag ville bara att det skulle bli julaftonsmorgon. Haha.
Ibland var allting mycket roligare när man var liten.. inga stora problem och man kände aldrig press eller var bekymrad över saker. Allting är så allvarligt nu, man måste vara duktig i skolan, göra det ena och det andra.. man måste prestera helt enkelt. När man var liten var det största problemet kanske att man inte hade den finaste barbiedockan. Inte för att jag inte har kul nu för det har jag verkligen.. men ibland känns det som att jag är så otroligt less på att bo i luleå bara. Man vet vem varenda människa är och om man tror att man har träffat en okänd så visar det sig ändå att den känner någon som man själv känner osv.. det känns helt enkelt som att man inte får ut nåt mer av att bo här, man är klar här. Jag tror att efter studenten så behöver man börja om på nytt, uppleva nya saker, ny stad och nya människor.. skulle vara great!


Lite funderingar, hehe. Nu ska jag snart till läkarn för att kolla hur det är med min körtelfeber. Wish me luck! : )


Senare.

Det gick superbra hos läkarn och lalalaa allt var bra : ) känns himla skönt!
Idag har jag julstädat och tittat på väldigt gamla kort med mamma och pappa, haha.. min käre bror var väl för söööt när han var liten : ) : ) nostalgi. Fanns en massa bilder från mammas och pappa bröllop också. Önskar att jag hade fått uppleva deras bröllop så jag sa till pappa idag "ni får väl gifta er en gång till då" haha.. det hade varit nånting : )
Nu sitter jag och lyssnar på julsånger, hahahaha.. men lite julstämning har jag faktiskt fått idag, den där speciella känslan kryper fram sakta men säkert : ) fast om det hade varit snö hade det såklart varit underbart men vem vet, kanske det snöar på julafton! Vi får ju se, hihi.

Haha, jag har varit så otroligt sugen på julmat sen i onsdags! Hahaha.. jag har faktiskt inte ätit nån julmat överhhuvudtaget än, så det ska bli så jävla gott på söndag :D


men nu ska jag kila och pyssla med nåt annat : )


Onsdag

Fan vad skönt med jullov och om tre dagar är det julafton, fan vad trevligt ; ) Köpte klart julklapparna idag, shiit vad mycke julklappar jag och Ante har köpt i år : ) hoppas mami och papi blir glada :D Och julklappen till Ante känns så jäkla bra, vet hur glad han kommer bliii hihi : )

Jag är lite dålig på att komma på nåt att skriva om här :p Jo men justja!! Jag färgade ju fan håret igår, så nu är jag jääävligt mörk :D men jag vart nöjd (ovanligt faktiskt) men det känns ovant som tuuuusan :D:D men jag vänjer mig väl, än så länge trivs jag iaf ; ) haha..

här är ett gammalt kort för nåra år sen då jag hade mörkt ; ) ska försöka fixa ett nytt kort på hur jag ser ut nu i mörkt snart : )



Åhh, Sara måste bara säga hur synd jag tycker om dig alltså =/ du förstår nog inte hur mycket jag verkligen gör det, men du kan ju alltid prata med mig (som att du inte vet det) haha, men du vet att jag alltid ställer upp ;p din andra halva : )


Vackert

Sitting here wasted and wounded
At this old piano
Trying hard to capture
The moment this morning I don’t know
’cause a bottle of vodka
Is still lodged in my head
And some blond gave me nightmares
I think she’s still in my bed
As I dream about movies
They won’t make of me when I’m dead

With an ironclad fist I wake up and
French kiss the morning
While some marching band keeps
Its own beat in my head
While we’re talking
About all of the things that I long to believe
About love and the truth and
What you mean to me
And the truth is baby you’re all that I need

I want to lay you on a bed of roses
For tonight I sleep on a bed on nails
I want to be just as close as the holy ghost is
And lay you down on bed of roses

Well I’m so far away
That each step that I take is on my way home
A king’s ransom in dimes I’d given each night
Just to see through this payphone
Still I run out of time
Or it’s hard to get through
Till the bird on the wire flies me back to you
I’ll just close my eyes and whisper,
Baby blind love
is true

I want to lay you down on a bed of roses
For tonight I sleep on a bed on nails
I want to be just as close as the holy ghost is
And lay you down on bed of roses

The hotel bar hangover whiskey’s gone dry
The barkeeper’s wig’s crooked
And she’s giving me the eye
I might have said yeah
But I laughed so hard I think I died

When you close your eyes
Know I’ll be thinking about you
While my mistress she calls me
To stand in her spotlight again
Tonite I won’t be alone
But you know that don’t
Mean I’m not lonely I’ve got nothing to prove
For it’s you that I’d die to defend

I want to lay you down on a bed of roses
For tonight I sleep on a bed on nails
I want to be just as close as the holy ghost is
And lay you down on bed of roses

Bara för att det är den finaste låten som finns : ) Så vacker! : )
Jaa, fredag idag.. ska till mina kusiner en sväng ikväll och ta lite kusinfoton som vi ska ge till farmor i julklapp : ) kan tänka mig att hon blir superglad : ) jag älskar att ge julklappar, det är så kul när man vet att man köpt nåt som nån kommer bli jätteglad över : ) hihi.. annars så ska jag ta det lugnt i helgen, försöka plugga en del och gå en sväng på stan med bror för att köpa julklappar : ) har styrt upp julklappsköpen nu.

Nu ska jag försöka ta tag i lite samhälls..hoooh!


Torsdag

Alltså vad FAN? Det kommer kanske inte komma nån snö till julen, HAHA.. jag har aldrig firat jul utan snö så det kan ju bli spännande, not..
Ja, annars så har jag så gott som jullov nu. Jag var i skolan igår men mådde inte bra kan man säga. Så jag ringde till min mentor igår och hon tyckte det var bättre att jag tar jullov nu och kommer tillbaka efter jul. Schysst mentor jag har va? : ) Haha.. men då kan jag plugga här hemma i min egen takt och inte känna mig stressad över allt jag missat och sånt i skolan. Så idag har jag gjort färdigt historian, fan vad skönt! Kanske blir ett vg där, det skulle sitta fint : ) om jag nu kan få det när jag varit borta så mycket, men Olle gillar mig så jag hoppas : ) haha. Sen har jag en jäkla massa uppgifter att göra, men jag ska kämpa! Jag har schyssta lärare som säger att jag inte alls behöver känna mig stressad eller nånting..puuh! : )


Haha, shit vilken bra natt jag hade i natt :p drömde sjuka drömmar och var helt nöjd i morse när jag vaknade, tills jag kom på att inget var sant..haha, då blev jag jävligt leesssssss! hahahahaah.
Hahaha, ful jag är.

Nä, nu ska jag hitta på nåt annat trevligt tror jag (hahaah, som vad?) ääh, men hejråååå :D


Tisdag

Om en vecka ska jag färga håret asmörkt, hjälp! Jag är typ nervös, hahahaha.. herregud. Men jag är less på blont nu och det är så jobbigt att få utväxt och vara tvungen att gå till frissan och färga det hela tiden.
Fast efter en månad med mörkt hår kommer jag vela ha blont igen, I know myself.. men det är kul med lite förändring för stunden iaf : ) haha.

Men idag så har jag fan varit på stan ; ) det var riktigt länge sen! Köpte en tröja till mig själv och en julklapp till pappa : ) fast jag har ingen julkänsla över huvud taget.. kan det komma snö nu? Om det inte är snö på julafton ids jag typ inte fira jul ; ) haha.. nä, men det är jävligt trist om det inte kommer snö snart, huvva!


Annars så känns det att jag inte är frisk än.. blev ganska trött efter mitt och Saras stadenbesök och så blir jag typ varm till och från när jag gör nånting, det är jobbigt.


Ska fara och kika på träningen om ett tag, länge sen jag träffade laaaageeeet :D tjingeling!


Måndag

Vart tar tiden vägen egentligen? Jullov nästa vecka vilket betyder att jag tar studenten om ett halvår.. good! Jag fattar absolut ingenting men okej då.. bara att leva vidare antar jag.

Jävlar vad länge jag har varit hemma nu. Men imorron ska jag faktiskt på stan, ja, har ju egentligen praktik men det finns fan inget tristare. Hata korpen! Så på onsdag ska jag pallra mig till skolan, då är det två veckor sen jag var i skolan.

Jag pratade med Sara och Johanna om dagispraktiken som vi hade förra vintern, den var sjukt bra! Och jag blev upp över öronen förälskad i en liten tjej på 1 år och 9 månader, seriöst! Så jäkla söt människa har jag aldrig träffat i hela mitt liv. Aldrig. Hon kunde inte prata allt för mycket, hon sa mest de andra barnens namn och sånt.. en eftermiddag när jag skulle gå hem så satt hon i sin mammas knä och blev påklädd. Jag gick förbi henne och sa hejdå när jag skulle gå och så hör jag att hon säger: Linda hem! till sin mamma. Det är ett utav de lyckligare ögonblicken jag upplevde på parktiken för det var första gången hon sa mitt namn. Barn kan verkligen göra en lycklig med att säga sånt där bara. Man blir så lycklig att det domnar i öronen! :) (som Sara säger, haha)

Men om man får chansen att göra praktik eller jobba på ett dagis (helst med de minsta barnen) ska man ta den! Det är givande och även om det är jobbigt så blir man glad av de små liven :)


Ja, det var vad jag hade att bjuda på idag : )


Söndag

Söndagar är jävligt meningslösa.. antingen är man bakis, har ångest eller inget att göra. Idag har jag fastnat vid datorn som vanligt då. Men nu mår jag faktiskt mycke bättre, börjar känna mig friskare! Sååå skönt så de finns inte.
Pratade med Sara tidigare idag och fick höra om gårdagens bravader.. själv är jag typ nykterist, haha, inte men det var länge sen det var festligheter för mig och lär väl inte bli än på ett tag. Nyår blir nog nästa, jag bryr mig inte, jag ska festa då!

Fick höra igår att mitt kära lag förlorade mot Vråken igår med 8 poäng. Inte för att Vråken är dåliga, men vad fan händer? Nog fan ska vi ju kunna slå dom.. är ganska glad över att jag inte spelade den matchen, hehe. Annars så känns det inte ens som att jag är med i laget, haha.. jag har seriöst kunnat spela 1 match på hela säsongen..åt helvete. Jag har typ tränat seriöst i 4 veckor kanske, just när jag hade kommit in i träningen så fick jag körtelfeber. Lika att lägga ner, känns ju inte driekt som att jag ens har kommit igång med basketen för säsongen. Vilket skämt. Fan också, jag som kände att den här säsongen kunde bli bra.. förra säsongen gick ju också åt helvete, så då började vi partaja där på våren istället..haha. Så kan man ju också lösa problem.


Nä nu är det snart middag och jag är till och med hungrig! Det var länge sen jag var det. Ciaao!


Nostalgi

Sitter och tänker tillbaka på sommaren. Sommaren 2006, haha ja nog blev den lyckad ändå. En massa festligheter och vi hade kul för det mesta. Det var fan jag, Sara och Hedda i somras vi styrde upp en jävla massa.. pdol, hahahaah, kan bara skratta. Vi hade så snällt fått låna en av Heddas jobbarkompisars gård att tälta på, eftersom vi tyvärr inte rymdes i hennes lägenhet. Jamen, så när vi kom tillbaka på morgonen vid femsnåret, trötta och jävliga, så skulle vi sätta upp fjällräventältet. Det slutade med att vi lekte lite med pinnarna (bara jag och Hedda, för Sara stackarn var dödstrött efter att ha jobbat och stigit upp halv sex morgonen innan, så hon hade redan lagt sig i sin sovsäck mitt på gräsmattan) jag och Hedda skrattade åt Sara och gav upp hoppet om att få upp tältet och la oss ner på gräsmattan (jag och Sara hade iaf sovsäck, men Hedda hade glömt så hon hade tältet som täcke, HAHA) Sov kanske en timme och folk som gick förbi och rastade hundar undrade nog vad fan vi höll på med.
Japp, det var första gången jag sov utomhus under bar himmel. Haha.

Och lule kalaset styrde vi upp på varvet med mc donaldsfolket, fredag och lördag. Lule kalaset blev ju som det blev. Fredagen är väl inget jag ska skriva om direkt och lördagen var väl okej.

Har iaf sjukt mycket minnen med dom där brudarna och såklart en massa annat folk också :D

Hittade lite nostalgibilder från sommaren 06



130432-2
Jag och Sara i juli nån gång. Bruna och fina ;P


130432-5
Pdol, vi träffade en vakt som var schysst och rolig för en gång skull! haha.


'130432-7
Lule kalaset =)


130432-8
Lule kalaset igen. Jag och Hedda på varvet.

130432-6
Pdol. Jag och en som sålde mat nånstans. Det sas att han skulle vara med
i big brother 07? Nja.

Minnen! :)

It can only get better

Ja det kan det bara bli. Jag måste bli lite seriösare med den här bloggen också, haha, men har inte hittat flytet än. Men snart!

Jamen här sitter man då, två veckor till julafton och har inte köpt en enda julklapp. Eller jo, en faktiskt, den köpte jag för länge sen. Men jag har ju såååklart fått körtelfeber, fy fan. Fast nu är det ändå bättre, jag har mått piss hela den här veckan. Var till läkaren för en vecka sen, tog prover, och jag bara visste att jag hade körtelfeber, jag kände det på mig. Och så var det ju.
Hela den här hösten har varit upp och ner som fan. En massa jävla skit faktiskt. Fast jag antar att det bara är att bita ihop!

Jag har inte varit i skolan på en och en halv vecka snart, fan det svider. Ligger efter ganska mycket. Ångest. Men får väl plugga på jullovet (som jag alltid säger när det är lov och jag ligger efter, sen när lovet är slut ligger jag bara mer efter) haha. Men orkar nog ta mig till skolan nån dag till veckan iaf.

Jag var ut för första gången på en vecka idag, shit har känt mig helt instängd! Iofs har jag i princip bara sovit och inte orkat göra nåt så.


Det ska bli skönt med jullov snart. Kan ju bli lite spännande faktiskt ;) När vi var små så tyckte Sara alltid att det var så sorgligt med julen och jullov, haha. Men nu är det lite mer fart och fläkt än då va :D

Bon jovi - bed of roses

seriöst, jag ryser. Det är den absolut finaste låten jag vet, jag har lyssnat hur mycket som helst på den, kan snart hela utantill, men jag blir inte less. Shit.