31 jan

Nu har jag verkligen insett hur mycket träning betyder och hur mycket energi det ger! Man känner sig 100 gånger positivare och hundra gånger bättre när man tränar :) Har tränat tre gånger den här veckan och haft träningsvärk varje dag, känns superbra! Ska försöka fortsätta så här :)

Idag blev det då träning med Saris och sen en sviiiinsnabb dusch, eftersom vi hade en utsvulten Ulf som hade slutat jobbet! Och vi vet alla vad en utsvulten Ulf betyder.. haha ;) Så det blev en tacotallrik på daggan som var underbart god! Dock tog Olle en kycklingmacka och satt och stirrade på våra tacotallrikar hela tiden..
Sen gick vi på stan en stund för dom andra skulle köpa hårfärg, ja inte Saga den här gången, trodde vi.. LIKASÅ TRAVAR HON UT FRÅN ÅHLÈNS MED EN NYINKÖPT HÅRFÄRG I HANDEN! Skärpning Saga.. men resultatet blev VG+ så det kan vi alla ta! Blev en lyckad hårfärgningskväll iaf :) Uffes hår blev underbart fint! Och Olles såklart även om han muttrade lite om nå röda inslag, haha.. tråkit att han inte förstår hur fin han är i mörkt, har nog inte träffat många som passar så bra i mörkt hår som han :) Underbara Olle!
Menmen, nu är vi allihopa redo för en rejäl utgång imorn :) Kollade på nå gamla festbilder för ett tag sen och blev aspepp! Hoppas att det håller i sig och att resten blir lika peppade som mig :) Älskar er mina favvoungar, vi kan våran sak, det är därför vi alltid har så kul tsm!

Nu blir det sängen så man orkar med morgondagen! :)




Vill åka utomlands nu! ♥

Många tankar, lite verkstad

Onsdag idag. Det är galet hur sjukt fort veckorna går ändå.. imorn är det sista januari för detta år och vad har jag åstadkommit hitills detta år? Känns ganska tunt på den fronten än. Har dock tagit tag i allt jobbsökande och grejer. Varit på intervjuer, ja 2 till och med! ;) Men nånstans långt inom finns nånting som säger att det ändå inte är det jag vill just nu. Alltså bo här hemma och ha nåt trist jobb, som att vara springvikarie åt kommunen och torka skit på folk som behöver hjälp (ursäkta uttrycket men är lite less på att persso ass är det enda jobbet man kan få i den här äckliga stan)

Au pair är väl det som har legat mig närmast om hjärtat ända sen tidigt i höst.. I början av januari så var jag hundra på att åka till norge och jobba, fick till och med en familj och allt.. sen tyckte jag det kanske ändå kunde vara okej att stanna här hemma och jobba med nånting. Efter det började jag fundera på att åka till sthlm och jobba, antingen hos nån familj eller försöka få med mig nån (som jag nu har insett är 100 % omöjligt) Sen har jag ändå sökt lite jobb här hemma på MAX bl.a. men det fick jag inte. Känns som att jag vet varken ut eller in och det märker man ju när man läser hur många olika tankar jag har haft under en enda månad. Shit asså.

Ska man kanske dra till London och jobba som au pair? I en swedish family, det hade kanske varit nåt för mig.. då skulle jag lära mig bättre engelska också + att det är lättare att få nya kontakter där än om jag åker till sthlm och jobbar hos en familj t.ex. Finns ju massor med svenska au pairer i England, fan vad kul! :) Och man tjänar hyfsat med pengar där ändå. Såg nåra ansökningar i London från svenska familjer, skadar ju inte att testa iaf.
Och vantrivs man så finns ju alltid trygga Luleå och kära familjen och alla vännerna här hemma.. finns ju som inget att förlora när man tänker efter?

Får sova på saken :) Godnatt på er! ♥

Old days

Idag har det verkligen varit en dag som har påmint om gamla tider! Har lyssnat på en massa låtar från som vi nötte på högstadiet och hittade ett par bilder från när vi spelade streetbasket här på björx. It was good days :)

Annars har jag hängt med Ollis och Tindra ikväll, blev tv-kväll.. först Gossip på femman (som förövrigt var rätt värdelöst?) och sen Gynning och sen blev det helt otippat en film på ettan (!!) som var sjuuukt bra! Lätt den bästa filmen på riktigt länge :p Den var så bra för allt hade kunnat vara verklighet..ahh, efteråt var då både jag och Olle riktigt tagna ;) hahah..

Har sjuk träningsvärk också, tränade hårt igår, höhö. Blir träna med Ollis bollis imorn också, skööönt :)

Nu: läggdags! Pussnatti ♥

image86


Ahhh.. street på björx nån sommar :) Minnen minnen. Those were the golden days! ♥


 


27 jan

Sitter i min sköna säng med datan i knät och gäspar stort. Bra läge för att sova snart, men tänkte bara skriva nåra rader först.. Idag har jag väl inte gjort överdrivet mycket. Vaknade, åt frukost och drog till stan och mötte My. Vi gick till pontus där Ylf också var och så såg vi Steelers - Tälje, jämn match men Steelers vann iaf ;)
Sen gled jag hem och chillade lite, åt middag och sen drog jag och Saris till Mööh :) Kollade lite one tree hill, Singing Bee och filmen som var på trean. Skön kväll!

I veckan vet jag inte vad som händer och sker. Hoppas på att dom hör av sig från nåt jobb, men man hoppas väl för gäves.. vet fan inte vad man ska göra om man inte får nåt jobb snart? Flytta? Kanske är lika, man skulle då lätt få ett jobb i sthlm iaf.. äh, jag vet inte vad som är bäst. Mycket tankar lite verkstad från min sida som alltid :p

Men men. Måste bara säga att efter den här helgen är det två saker som gjort mig förvånad och det är 1. Hur mycket folk verkligen snackar, helt galet (fast det är jag inte förvånad över egentligen för det har jag ju vetat sen förut men ändå) 2. Hur mycket vissa människor förändras. Det är dock helt otroligt. Jag är förbluffad, men bara på ett bra sätt. Riktigt bra sätt faktiskt.

Jo, hörrni. Mycket tankar så här på natten. Men nu börjar ögonlocken kännas allt för tunga så jag ska lyssna på dom och gå och sova nu :)

Love / L ♥

Lite kärlek

yujk7ik

Har märkt att jag blir lite extra kärleksfull när jag är bakis, så här tillägnar jag detta inlägg åt er tjejer :)
Jag älskar er! ♥


Ny dag nya tag!

Blev väl inte direkt nån höjdare igår inte, haha, vi som hade sett fram emot kvällen så mycket.. Slutade i tårar för nästan allihopa, men men sånt är livet. Vi tar nya tag :) Fast hade ändå skoj med alla fina hos My och med My på cleo sen :) Resten lämnade väl cleo ganska tidigt, hahaha.. stackars Uffe fick feberfrossa, stackarn har halsfluss :( Jag är inte heller särkilt kry i min hals, lite småjobbigt.

Idag har jag och Saris varit och coachat våra småtjejer som hade matcher här i Björx :) Dom spelade sviiinbra faktiskt!! Lite stolt blir man ju trots allt ;)

Nä nu ska jag ta och umgås lite med mami och papi, har bråkat så det har varit dålig stämning men nu är det bra så lika att passa på då :)

Måste bara säga tack till Niklas för att du ställde upp igår, alltid lika snäll :)

Puss allihopa! ♥

Aktiv

Har fan suttit inne hela dagen, usch vilken trist dag! Men med tanke på vädret tidigare idag så kändes det ju inte som nån höjdare att gå ut.. Lugnade sig ju till kvällen i alla fall :) Men de flesta verkade redan rätt upptagna med sitt, så blev en kväll med mig själv då.

Imorgon blir det lite mer händelserikt! :) Först stan på dagen. Hade tänkt hitta en outfit till kvällen men känns inte som att jag kommer hitta nånting så vet inte om jag orkar anstränga mig för det heller ;) Och sen startar festen med middag hos My eller Ubbe och senare blir det utgång på cleo :) Hoppas det blir nice!

      


Saknar! Älskade ayia napa ♥

Nu blir det sängen! Godnatt alla fina :)

Love L


"Everyone in Sweden is full like a kastrull"

Har kollat massa klipp på youtube, haha fan vad jag har skrattat! Hahahah ojojoj :D

Annars har jag bara suttit inne idag, i morse när jag vaknade undrade jag om vädret drog ett jävligt trist skämt, eller.. Men nä det var sant! Snöstorm som fan och allt är typ insnöat, shit asså. MEN men, vi är norrbottningar, vi tål sånt här ;)
Försöker kurera min lilla hals också, vet inte vad jag har fått nu då. Har typ nåt nytt varje vecka. Mamma och pappa föreslog att det kanske är dags att gå till läkaren och försöka få nåt pencillin eller nåt, eftersom jag kanske har nåt i kroppen. Vetefan, har ändå vart sjuk ganska ofta i höstas och i vinter. Jaja, får se :)

Imorn är det i alla fall äntligen fredag ;) Så som vi har väntat!! haha.. och hur taggade är alla på en skala?! Jag vill inte ens veta.. Vet bara inte vad det ska bli för alkohol för kvällen, men det löser sig :)

Nu ska jag faktiskt ta tag lite i mig själv och ta och städa mitt rum, har behövts ett bra tag!! Slänger in en bild på mig från halloween 07, haha..

Hahaha

Ja, jag vill tro att jag är en äkta djurvän men det här är kanske beviset på motsatsen..förlåt Sylvester!!

Säger bara: "One klunk of this and you are ute ur the garderob!"

L♥

23 jan

Har kommit hem för ett tag sen. Eller oj, ja mer än en timme sen kanske, haha. Blev lite chill hos My som vanligt :) Och jag färgade håret som vanligt, höhö.. men den här omgången blev faktiskt ganska bra :) Slängde i en ljusblond intensivtoning den här gången (haha, alltså nu har jag nog utsatt mitt hår för allt som går förutom en riktig blondering) På förpackningen så ser det ut som att man ska bli jätteblond, men ja vad hände? Jag har då mörkare hår än vad jag hade innan, men inte på ett dåligt sätt ändå. Men ville bara ha bort utväxten ett tag nu SEN ska jag nog ta mig i kragen och gå till frissan :) Är väl på tiden..

Och som de flesta av er redan vet så är ju Heath Ledger död :( Fan vad tragiskt, han blev ju bara 28 år! Och han var sjukt jävla gudomligt snygg. 10 orsaker att hata dig var ju min, Saras och Yvves favorit när vi var mindre. Jag överdriver inte när jag säger att vi har sett den kring 100 gånger! Vi såg den ALLTID. Men men. R.I.P snygging :(


image77


Tippar på att nästa kändis som dör är Britney, hon verkar ju inte allt för stabil, hehe.

Nåväl, nog kändissnack! Funderar på att krypa ner i min sköna säng snart, känns lockande..
Sov gott mina vänner!

<3/L.

It´s your day on friday, baby!

God kväll!

Sitter och kikar lite på kläder :) Behöver så mycket nytt nu till våren känner jag! Skor (behöver ett eller två par finare och ett par vanliga sneakers eller converse), jacka (en skinnjacka gärna), jeans, väska och massvis med smink!!
Men som jag alltid säger så är livet hårt och man kan inte få allt på en gång, tyvärr ;p

Jobbet idag gick bjara och intervjun på MAX också :) Dom skulle höra av sig senast på måndag så man kan ju hoppas på nåt bra! :)

Alla är sjukt taggade för fredag btw!! Bör man blir orolig då eller? Förra helgen slutade med att Ubbes barskåp blev tömt, haha. Men om du läser de här Ubbe så ska jag och Saris bidra med en ny vodkaflaska så du kan fortsätta flasha med ditt snygga barskåp ;)

Funderar helt allvarligt på att gå och sova snart, är så inihelsike trött! Klockan är 20:13, hahahaha.

image76

Olle 20 år, Olle 20 år! :) På fredag är det din kväll sötnos :)

Puss&Kram L.

En skön måndag

Tjooo!

Har precis hoppat ut ur duschen. Har varit och tränat, väldigt skönt :) Fast glömde och ta mina träningsskor så jag fick träna i mina vanliga nikesneakers, suck. Mindre skönt.
Idag blev det stanchill med mina fina som vanligt, fast så mycket shopping blev det väl inte direkt. Gick med Saris ett tag först och sen mötte vi upp Ylf och grabbarna :) Dom är så sköna hela bunten!

Annars så, ja, hör och häpna men jag ska jobba imorron!! Fast vet inte om det är värt att skriva här vilken tid jag börjar. Kan säga att det är så tidigt att jag inte orkar vara ledsen, ha ångest eller nåt. Det är väl bara att stiga upp och åka iväg och göra sitt jobb. Men men, ska väl inte klaga allt för mycket, vill ju bli rik nu! ;) Sen så ska jag på jobbintervju på eftermiddan på storheden, har inga höga förväntningar över det direkt så tar det som det kommer.


Igår kväll blev det ett skönt chill hos Engberg. Lite tv, lite kinamat och lite snack :) Och mellan varven fick jag och My springa ner i tvättstugan och fixa med all tvätt som jag hade orsakat, haha fi fan.. bland det vidrigaste!


Nåja. Sömn är ju alltid bra så ikväll blir det den tidigaste kvällen på hur länge som helst. Tror seriöst inte att jag har lagt mig före tolv på ett halvår kanske? Oh my.

Ha det bra allihopa så uppdaterar jag imorron hur allt har gått!

Love/ L



Zzzzz...

Ibland vill man bara dö. Eller rättare sagt så tror jag att My vill döda mig just nu. Och det har hon nog velat hela dagen. Hahahahaha, ja vad säger vi tjejer? Det är ju tur att man är omtyckt trots alla snesteg.


Hade en trevlig kväll i "lägenheten" igår hos Ubbis :) Dock var ju inte gänget lika taggade för drinkar som jag och Myzan så vi hade en egen liten spårarfest vi. Det var kul! Men nästa helg blir det roligare då alla är tagg för fest ;) Fira Sara och härja på, ska bli kul!


Men nu: åter till Myzan och städa, tvätta och skura upp mina synder från igår. Underbart!




Enorm bortlängtan

Är så jävla apless på livet just nu. Vill verkligen bara bort bort bort härifrån ett tag. Testa nånting nytt. Se andra människor. Andra gator. Andra krogar. Det är verkligen det jag vill göra just nu. Och inte om 7 månader.
Jag önskar att någon av mina kära vänner delade min enorma längtan bort härifrån men dom verkar inte lika angelägna som jag. Och det är liksom det som får mig att tänka en extra gång. Jag är ju inte den där självständiga tjejen som bara åker iväg direkt jag känner för det, men jag önskar att det var så ibland. Då hade jag förmodligen redan bott någon annan stans. Det känns liksom inte lika roligt att vara nervös ensam och ordna allt ensam och så. Alltid roligare om man har nån vid sin sida.
Men men. Blir det att ge sig ut på egna äventyr? Allt jag vill ha är nya äventyr, jag behöver det verkligen.

Snälla, någon?

Uffe och Olle är ute på äventyr med Ubbe och så har vi tydligen en ny medlem i barngänget såg jag i deras bloggar, välkommen Mårten! :) Saga hade sett fram emot en lugn kväll med Uffe och Olle så hon gick hem när dom styrde mot stan. Känns bra för jag hade inte orkat dricka ikväll. Och jag är inte sur över nånting flickor, så ni vet. Blev bara lite butter för jag ville vara med er och ha tjejsnackskväll :)


Har träningsvärk! Uuuuuunderbart ;) Ska försöka börja träna myyycket oftare, blir dubbelt så pigg och det känns bra i kroppen :)


Jajja, ska väl börja styra mot sängen strax. Tänkte bara säga att jag saknar min lilla Gunnismyzan, men imorron ska vi hänga :) Wie!


Godnatt allihopa! :)


Botemedel, någon?

Undra om man man kan bota beslutsångest? Om någon vet kan ni ju höra va er, för det är så jävla jobbigt när man aldrig aldrig aldrig kan bestämma saker. Ska jag ta den eller den? Dom eller dom? Ska jag göra så eller så? Ja, ni fattar. På senaste tiden har jag upptäckt att den till och med blivit värre. Illa illa.

Dagen då. Lika spännande som alltid. Den enda ansträgningen jag gjort idag är att träna, äta och duscha. Jättespännande alltså. Sen när jag kom hem efter träningen så inbillade jag mig att jag mådde illa och höll på att få vinterkräksjukan. Olle berättade att Tindra har det och hon var med oss igår kväll. Men än har jag inte fått nåt i alla fall. Om jag skulle få den så är mitt immunförsvar det sämsta som finns för jag hade ju ögininflammation och var förkyld FÖRRA VECKAN.

Imorn är det fredag igen. Vet inte vad som sker i helgen men inte så mycket tror jag. Det enda jag vet med säkerhet är att jag inte kommer vakna upp med tungt huvud och en ångestklump i magen i alla fall.

Föresten så har jag förföljare på msn. Massor! Dom har förföljt mig säkert ett år snart och dom slutar aldrig. Dom addar mig och skriver massa konstiga saker på nåt svinkonstigt språk och skickar vibbar hela tiden. Fan kan ni lägga av, jag vill inte prata med er! Vilka ni nu är.

dfhght


Åhhhh. Jag vill vara sådär fint brun igen. Och jag vill ha pengar. Och jag vill..ha sommar! :)

Godnatt på er!

15 jan

Tänk vad kul om man skulle vara sjukt grym på att sjunga, fan vad kul det hade varit! Gå ut på en scen och bara knäcka alla med häpnad, det måste ju vara världens jävla känsla för dom som kan sjunga? Jag hade velat testa på det, synd att man inte föddes med den talangen. När jag var yngre däremot, så trodde jag att jag hade den talangen. Alla som gick på bosken samtidigt som oss måste ju komma ihåg våra fantastiska shower och teatrar som vi gjorde och visade upp FÖR HELA SKOLAN! Nä fan, vi var grymma ;) Det var tider.

Ibland känns det som att livet var tusen gånger roligare, mer spännande och händelserikare när man var yngre. Julen var 100 000 gånger mer spännande till exempel. Födelsedagen var också spännande. Nu bryr man sig knappt om att man fyller år. Och mellan årskurs 1-6 så var skolan något man tyckte om och man tyckte att 2 läxor på en hel vecka var för mycket (hahaah) Barndomen var guld helt enkelt!

Jaja, det här skriver jag mest för att jag är så less på att inte ha någonting att göra. Man blir verkligen deppig. Jag vill ha lite rutiner, lite vardag, massa pengar. Känna glädjen över att det är helg.
Men nu börjar det lossna litegrann i alla fall :) En tjej från socialförvaltningen ringde mig i morse och frågade om jag skulle ha lust att vara korttidsvikarie som  persso ass åt luleå kommun. Sjukt bra :) Så ska träffa hon som ringde imorn och få veta lite mer och visa lite betyg och sånt!

Har kollat lite på Carolina Gynnings program ikväll och måste ändå säga att hon är sjukt skön :) Lite skrikig och blond, men hon spelar ju på det också så. Många säger ju att hon är rätt smart privat. Aja, skön är hon då! 


gynn


















"Sanningen är en sällsynt rätt. Kommer den på bordet kan ingen smälta den"

14 jan

Det kommer alltid finnas stunder i livet man önskar aldrig hade funnits. Såna där stunder man bara vill radera ur minnet och slänga bort på något sätt. Såna där gånger när man bara är så förbannat jävla dum i huvudet och lägger alla tankar åt sidan. Och efteråt är allt en enda dimma och man vill bara dö när man vaknar upp på morgonen och har känslan att något är fel.

Jag vet egentligen inte vad jag ska säga om det för jag är rätt tom. Och du är likgiltig.
Grejen är den, att om man själv inte förstår varför man gör en sak, hur ska man då kunna ge en förklaring till någon annan? Jag vill så gärna kunna förklara varför, men så fort jag försöker så är jag helt tom på ord.

Jag känner mig mest som en jävligt dålig människa. Och vän. Ah, eller som du sa också, en svikare. Det tog så jävla hårt att läsa dom orden och det var kanske då jag verkligen insåg att jag hade varit riktigt dum. Förlåt i alla fall. Jag accepterar om du inte litar på mig till en början, men för att vi ska kunna fortsätta ha den fina vänskapen vi har så måste du, för annars är det ingen idé. Vänskap bygger på tillit. Du kan lita på mig och det hoppas jag du vet.
Vill också att du ska förstå att jag ångrar mig, för det gör jag verkligen. Önskar mer än något annat att det aldrig hade hänt och på ett sätt att allt det här aldrig ens hade börjat i höstas. Men många önskningar förgäves.

Du och jag har känt varann för länge för att en sån här äcklig sak ska få förstöra allt, Det går inte.
Jag mår skitdåligt, men det kan jag ta för det är jag värd. Alla gör ju misstag. Jag gjorde ett misstag och förhoppningsvis lär jag mig någonting av det i framtiden.

Jag älskar dig otroligt mycket och jag hoppas att du är en av de människorna som aldrig försvinner ur mitt liv<3

Skönt att skriva av sig lite, men det var jobbigt. Ska försöka sova nu, så godnatt allihopa :)


Vill ni veta?

Kanske livet går mot ljusare tider trots allt? 2008 kanske också blir ett toppenår, hoppas kan man ju alltid!

Satt och läste gamla inlägg från min blogg och dra mig baklänges men det är e t t å r sen jobbet! Alla gånger jag har skrivit "jag har nog världens bästa jobb"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Man kan ju inte göra så mycket mer än att skratta, för inte ska man vara ledsen över spilld mjölk ;)
Vi levde i alla fall fett som fan nästan hela 2007 och nu är ju den stora frågan "Blir det att leva ÄNNU fetare 2008?"

Hade ju varit nåt.

Jag har kanske ett jobb på gång, om ni nu ville veta

Puss allihopa! :)

P.s Norge är lagt på is ett tag. Om det blir bra här hemma så får det vara, har haft tusentals tankar om olika saker man kan göra, men som sagt vi får se D.s


8 januari

Hejsan hoppsan!

Jag har ångest. Beslutsångest. Fast ska börja detta fina inlägg med att säga grattis till Olle (Olle får ett grattis i varje inlägg? Fuuusk!) för att han klarade uppkörningen igår och härmed har drivers license ;) Jag är stolt över dig!

MEN men, tillbaka till ångesten. Det handlar om vad jag ska göra dom kommande månaderna, ja till sommarn ungefär. Jag har sökt en massa au pair jobb i Oslo och jag är jättesugen på att åka. Fick svar från en familj idag, dom skickade med foton men den blir det nog inte. Pappan såg läskig ut och mamman lite dryg fast barnen var gulliga! Men det var nåt som inte kändes bra så ska fixa vidare.
Men det roligaste är att jag frågade My idag om hon är sugen på att hänga med mig och det är hon :) Det skulle vara hemskt kul om hon följde och så är ju Carro redan i Oslo :)
Dock så kommer jag sakna mina älsklingar här hemma. Sara och Ylva och familjen, men jag antar att sånt är livet. Vill att dom också ska följa med mer än nåt annat men förstår ju samtidigt att dom inte kan, eftersom dom båda vill gå en make up utbildningen till hösten och måste spara pengar. Och au pair är ju inte direkt ett jobb där man tjänar stora summor pengar men tror det är en kul erfarenhet och skönt att komma bort härifrån ett par månader :) Det är egentligen allt jag vill för då tror jag att jag kommer uppskatta att komma hem sen i juni sjuukt mycket :)
Snackade med Sara igår och då sa hon att "men tänk, du kommer missa våren och allt festande och det"

Och ja, det kommer jag ju men det konstiga är att det bryr jag mig inte om särkilt mycket för det har vi gjort så mycket ändå och haft sjukt kul i snart 2 år. Jag känner att jag vill göra nåt annat bara, inte jobba här som personlig assistent (för det är det enda man kan få här i princip) och inte trivas med det.
Så, ja, det känns som att jag lär ångra mig om jag inte åker. Men följer My med och om vi kan hamna rätt nära varann så tvivlar jag nog inte så himla mycket :)

Hata beslutsångest iaf!

Annars kan jag berätta att jag har ögoninflammation. Och det suger! Fast nu börjar det bli mycket bättre, nätterna och morronen är värst. Blääuh, då vill man dö! MEN men, ingen idé att vara ledsen, det går ju över :)
Dom senaste dagarna har jag därför roat mig med Wallanderboxarna, har sett klart två stycken :) Och igår köpte brorsan den sista så ska börja se den ikväll :) Och den har 5 filmer, jag jublar :D Haha. Dom är så sjukt bra, men jag får typ men av dom. Jag drömmer om polisutredningar, pistoler och mord och det känns som att Linda Wallander är min bästa vän, hahaha. Så kan det gå.

Nu ska jag skutta vidare, ha det bra folket! :)


2007 blev 2008

Ja, tiden går fort. Nu har det redan gått 2 dar av 2008. Undra hur det här året kommer bli då? Sara fyller 20 imorn vilket betyder att det är ungefär 5 månader till min födelsedag. Då är det sommar som är över på ett nafs. Sen kommer mörkret och hösten som är jobbig att ta sig igenom. Så kommer december, julen och nyårsafton. Och så blir det nytt år igen och igen och igen.. Nä nu ska jag tagga till mig själv lite och kanske berätta om våran nyårsafton 07/08 som faktiskt blev min mest lyckade hittills. Ni kommer förstå hur misslyckade resten har varit..


Jag, Uffe och Olle hookade bästa läggan i stan. Sjukt bra läge och ett stenkast från både raketerna och the place where we belong: Krough! Vi dissade 3 fester. Lagade nyårsmiddag som vi dukade upp på papptallrikar (vi är inte kräsna) Champinjonerna tog slut snabbt, likaså middan. Olle blev besviken. Vi förflyttade oss ut till finrummet. Korkade upp den underbara ryss spriten och dunkade asskön music. Ändå gapade det enorma dansgolvet tomt.. Hm. Uffe gick och mötte Ubbe. Under tiden blev det en nyårsrök på balkongen för Olle och Saga. Tyvärr blev Saga så höjdrädd så nyårsröken fick avbrytas. Ubbe kom på besök och ryss spriten fortsatte att pimplas. Uffe var inte lika laddad för alkohol så vid det här laget hade Olle och Saga varvat honom. Typiskt.

Sedan blev det ännu ett besök. Inte mindre än: Cornet! Cornet och Ubbe träffades för första gången. Ubbe sträckte fram handen och ville hälsa men tyvärr blev Cornet nervös och bangade. Ta det inte personligt Ubbe..

Cornet började tjata om tolvslaget och hur mycket vi än kämpade så hann vi inte. Vi stod i hissen på tolvslaget. Typiskt igen. Men eftersom vi anser att tolvslaget är överskattat så dissade vi rakterna och promenerade snyggt in på Cleo istället. Uffe hade dock försvunnit för länge sen. Men Cornet debuterade däremot på krogen. Snyggt!

Väl där inne blev vi jagade av två random slipsnissar runt hela Cleo pga Olles lilla misstag. Vi älskar dig ändå Olle trots att dom sprang efter oss med andan i halsan "är du totalt jävla jäärndöööd?!?" Vi hade ett snabbt krissamtal där vi kom fram till att det inte var någon idé att vara ledsen. Sånt händer alla. Vi gick på toa istället. Saga blev stämplad av en riktigt vass klack. Aaaaj! Vi blev bjudna på cider i baren, smet iväg direkt och satte oss och chilla. En kille kommer fram till Saga "Tjaaa, jag känner igen dig fan!" Saga iskall "Jaha, jag känner inte igen dig, hejdå!" Killen lunkade snopet vidare, han fick inte ens ett smajl tillbaka. Vi går förbi slipsnissarna x antal gånger och varje gång säger dom nåt spydigt. Tredje gången får Saga nog och går fram till den ena och ger honom en rejäl örfil. Saga var nöjdast resten av kvällen. Sen blev vi bjudna på champagne och shottar. Våran charm var enorm och bartendern var gullig. Olle och Saga gör egna dance golv överallt. Champagnen börjar slå. Vi rör oss ut till garderoben där vi får syn på två poliser. Vilken chans att berätta om stölden av Olles saker, tänker vi och stegar fram! Dock bangar Olle i sista stund och Saga får knacka polisen på ryggen "Har du tid?" Stressad polis: "NEJ, det har jag inte!!" Saga vänder sig om och där står en vakt som vräker ur sig: "Tänkte du stöta på honom eller?" Jävla vakt som inte fattar att poliser i tjänst inte är Sagas grej! Vi glider vidare men kring halv tre kommer vi överens om att hämta våra grejer. Saga blir arg när hon ser att garderobspersonalen dricker drinkar och säger till Olle: "Inte så konstigt att grejer försvinner härifrån när garderobspersonalen super!!" Olle var helt säker på att hans grejer inte skulle finnas kvar men det gjorde dom!

Sen tog vi nattbussen hem till björx 03.10, japp ni läste rätt. Vi tog nattbussen 03.10 på självaste nyårsafton. Champagnen och den underbara ryss spriten hade vid det här laget slagit och vi hade riktigt skoj längst bak i bussen: "Och vi klappar, och vi klaaaaapar, och vi klapppar" Björn mådde dock illa, men det var honom vi klappade. Han kämpade mot illamåendet OCH KLARADE DET. Grattis Björne! Vi klev av bussen och så var våran nyårsafton slut.


180 kronor var det ju inte värt men vem fan orkar bry sig nu? Jag var med dom jag älskar mest och det är det viktigaste J Så gick det till när 2007 blev 2008.


(Hoppas ni förstår att Olle, Uffe, Ubbe, Cornet och Saga inte är våra riktiga namn) Måste ju skriva det, herregud folk kan ju tro vad fan som helst :p


Nåja, god fortsättning allihopa :D